Τζέιμς: «Δεν πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα»

Κάτια Πετροπούλου
Τζέιμς: «Δεν πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα»
Για το γεγονός πως το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού δεν στοίχισε στην ομάδα του μίλησε ο Μάικ Τζέιμς μετά τη νίκη επί της Μπάμπεργκ, ενώ εξέφρασε και τη χαρά του για τις νίκες του «τριφυλλιού».

Ο 26χρονος γκαρντ ανέφερε αρχικά στις τηλεοπτικές κάμερες για την Μπάμπεργκ: «Το ρεκόρ της Μπάμπεργκ δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα της Μπάμπεργκ. Είναι πολύ καλή ομάδα κι έχει πολλούς καλούς παίκτες. Δύσκολα νικάς την Μπάμπεργκ, αλλά με την άμυνά μας στο τέλος φτάσαμε στη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν το πληρώσαμε».

Για το γεγονός πως οι συμπαίκτες του του δίνουν την μπάλα στο τέλος της επίθεσης: «Είναι επιλογή της ομάδας να μου δίνουν την μπάλα στο τέλος. Χαίρομαι που τα καταφέρνω, γιατί αν δεν συνέβαινε αυτό, θα ήταν άσχημο. Είμαι χαρούμενος που νικάμε».

Τέλος, ρωτήθηκε για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ούνικς στο ΟΑΚΑ και το ενδεχόμενο η ομάδα του να κάνει την τρίτη σερί νίκη της, υποστήριξε: «Παίζουμε στην έδρα μας και ια είναι σημαντικό να έχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες στην Εuroleague. Αυτός είναι ο στόχος, αλλά μπροστά μας έχουμε παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας».