Φτιάχνουν ομάδα για το NBDL οι Μπακς! (vid)

Φτιάχνουν ομάδα για το NBDL οι Μπακς! (vid)

Gazzetta team
Φτιάχνουν ομάδα για το NBDL οι Μπακς! (vid)

bet365

Τη συνεργασία τους με το NBDL ανακοίνωσαν οι Μιλγουόκι Μπακς και η θυγατρική του ομάδα, το όνομα της οποίας θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες, θα πάρει... σάρκα και οστά από τη νέα σεζόν (2017-18).

Στη δημιουργία της θυγατρικής τους ομάδας προχώρησαν οι Μιλγουόκι Μπακς, αφού ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία τους με το NBDL.

Η νεοσύστατη ομάδα θα έχει έδρα το Όσκος του Ουισκόνσιν και το όνομά της θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες, ενώ μπορούν και οι φίλαθλοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την ονομασία.

Ο πρόεδρος του NBDL, Μάλκολμ Τέρνερ, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τους Μπακς. Δεσμευόμαστε να "χτίσουμε" ένα κατάλληλο πρόγραμμα για το μπάσκετ και να αναπτύξουμε ισχυρότερους δεσμούς με τους οπαδούς και την κοινότητα του Ουισκόνσιν. Αυτή η νέα ομάδα θα είναι μια ανεκτίμητη πηγή για το μπάσκετ και κι ένα απίστευτο όχημα για τη σύνδεσή μας με τους παθιασμένους φιλάθλους του Ουισκόνσιν».

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη θυγατρική των «ελαφιών» και θα είναι χωρητικότητας 3.500 θέσεων, αναμένεται να είναι στο «Pioneer Drive Park», κατά μήκος της λίμνης Winnebago.

Στο συγκρότημα που θα κατασκευαστεί στο Fox Valley, θα υπάρχει επίσης ξενοδοχείο, μπουτίκ της ομάδας και ψυχαγωγικά κέντρα.

Ο δήμαρχος του Όσκος, Στιβ Κάμινγκς, είπε: «Πιστεύω πως η περιοχή μας είναι στα πρόθυρα της αναγέννησης. Η επιλογή των Μπακς να διαλέξουν την περιοχή μας ενισχύει τη φήμη μας, γιατί είναι ένα εξαιρετικό μέρος να εργαστούν, να παίξουν και να μάθουν. Το νέο γήπεδο θα είναι ο ακρογωνιαίος μας λίθος, θα έρθουν πολλοί επισκέπτες και θα αναπτυχθεί το Όσκος».

 

NBA Τελευταία Νέα