«Κουλ που ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη χωρίς τρίποντα»!

Gazzetta team
«Κουλ που ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη χωρίς τρίποντα»!

bet365

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει χημεία μίλησε ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς, ο οποίος έκανε και το σχόλιο του για τα 0/20 τρίποντα των Θεσσαλονικέων με τον Άρη.

Ο τεχνικός της Παρτίζαν ανέφερε ενόψει του ματς με τον «Δικέφαλλο του Βορρά» (08/02, 21:00):

Τις σκέψεις του πριν το παιχνίδι και τα συμπεράσματα του από το ΠΑΟΚ - Άρης: «Είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Νίκησε χωρίς να πετύχει τρίποντο. Αυτό είναι κάτι πολύ… κουλ! Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι πιο καλή ομάδα, από όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Από τη στιγμή που έδιωξαν τους παίκτες που δεν ήθελαν, προφανώς κι έχουν πολύ καλή χημεία. Υπάρχει μια ιεραρχία στην ομάδα κι όλοι ξέρουν ποιος θα μπει και ποιος θα βγει. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος είναι ένας προπονητής παλιάς σχολής. Καταλαβαίνει καλά το μπάσκετ κι ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω».

Την ψυχολογία της Παρτιζάν μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα: «Σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, είτε χάσουμε, είτε νικήσουμε, η πιο σημαντική μέρα για εμάς είναι η επόμενη. Βλέπουμε ποια είναι η κατάστασή μας, αν έχουμε τραυματισμούς. Νικήσαμε τον Ερυθρό Αστέρα, που κάνει μια καταπληκτική σεζόν φέτος. Ωστόσο, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, έχουμε παίχτες που τραυματίστηκαν και πιθανόν να μην αγωνιστούν αύριο».

Τους παίκτες που δεν θα αγωνιστούν: «Δε θέλω να δώσω ονόματα, γιατί δεν είναι 100% σίγουρο ότι δεν παίξουν. Κι αν τελικά παίξουν, θα λέτε πως πήγα να σας κοροϊδέψω. Έχουμε έναν απλό κανόνα στο παιχνίδι μας. Δεν αναγκάζουμε κανέναν παίκτη να παίξει αν είναι τραυματίας ή έχει ενοχλήσεις. Αν πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν, τότε θα πάρουν κάποιο παυσίπονο και θα αγωνιστούν. Έχουμε "τρελό" πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και δεν ρισκάρουμε. Είναι θέμα δικού μας ελέγχου. Διαλέγουμε κάποια παιχνίδια στα οποία μπορούμε να παίξουμε και χωρίς συγκεκριμένους παίκτες, προκειμένου να ξεκουράζονται».

Το ότι είπε στα Σερβικά μέσα ποιοι παίκτες μπορεί ν' απουσιάσουν: «Είπα για τον Βελίσκοβιτς. Αλλά σας είπα... Δεν ήταν να παίξει στο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά το ζήτησε ο ίδιος. Γι' αυτό δεν θέλω να σας πω ότι θα λείπει κι αύριο να ξεκινήσει. Δεν έχω λόγο να σας πω ψέματα. Υπάρχει για εμάς τους προπονητές το δίλημμα του πως θα αγωνιστεί ένας παίχτης, που δεν είναι 100% έτοιμος. Θα δούμε αύριο. Όπως λένε κι οι Αμερικανοί θα είναι μια απόφαση, που θα παρθεί την τελευταία στιγμή».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα