Τσαγκρώνης: «Φοβηθήκαμε μήπως διεισδύσουν Χρυσαυγίτες στους οργανωμένους των δύο ομάδων»

Gazzetta team
Τσαγκρώνης: «Φοβηθήκαμε μήπως διεισδύσουν Χρυσαυγίτες στους οργανωμένους των δύο ομάδων»

bet365

Εξηγήσεις θέλησε να δώσει ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης σχετικά με την τοποθέτηση που έκανε νωρίτερα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος για την απόφαση να μη διεξαχθεί ο Τελικός Κυπέλλου στην Ξάνθη,

Θέση στη δήλωσε που έκανε νωρίτερα ο Πρόεδρος της ΕΟΚ πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, ο οποίος εξήγησε γιατί απορρίφθηκε η περίπτωση της Ξάνθης, ώστε να φιλοξενήσει τον Τελικό Κυπέλλου.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος υποστήριξε πριν από λίγες ώρες πως «Φοβηθήκαμε εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ξάνθη», για να τονίσει ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης με δηλώσεις του στο «Metropolis FM» πως: «Φοβηθήκαμε το ενδεχόμενο να διεισδύσουν Χρυσαυγίτες στους οργανωμένους στρατούς των δύο ομάδων και να δημιουργηθούν θέματα με τη μουσουλμανική μειονότητα. Επιπλέον, το γήπεδο της Ξάνθης είναι μέσα στην πόλη».

Επίσης μίλησε και για:

Το πότε θα ανακοινωθεί η έδρα διεξαγωγής του τελικού: «Απευθυνθήκαμε στο υπουργείο και περιμένουμε την απάντηση. Η αστυνομία θα απαντήσει στο υπουργείο. Ζητήσαμε την επίσπευση της απάντησης γιατί ο χρόνος περνάει και η προετοιμασία ενός τελικού απαιτεί χρόνο και για εμάς και για τις ομάδες. Περιμένουμε το έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εν συνεχεία τι θα μας πει το αρχηγείο της Αστυνομίας».

Το λόγο που απορρίφθηκε η προοπτική διεξαγωγής του τελικού στο Αλεξάνδρειο: «Υπάρχει μια συμφωνία που έκαναν οι δύο ομάδες. Συμφώνησαν για τη Λάρισα και ως δεύτερη λύση το ΟΑΚΑ. Αυτά συμφώνησαν οι δύο ομάδες και η ΕΟΚ τα δέχτηκε. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα Αλεξανδρείου. Η θέση του Παναθηναϊκού ήταν ούτε στο ΟΑΚΑ ούτε στο Αλεξάνδρειο. Συμφώνησε για τη Λάρισα».

Το αν τίθεται ζήτημα ισονομίας σε περίπτωση που ο τελικός γίνει στο ΟΑΚΑ: «Πρώτη επιλογή είναι η Λάρισα. Αν η αστυνομία πει όχι, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η θέση της ΕΟΚ ήταν ο τελικός να γίνει στο Ηράκλειο, όμως ο Άρης δεν δέχτηκε. Δώσαμε την ευκαιρία στις δύο ομάδες να αποφασίσουν».

Τη στάση του Άρη: «Ο Άρης συμφώνησε πως αν δεν μπορεί να γίνει ο τελικός στη Λάρισα, τότε θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Μακάρι να μας δώσει το OK η αστυνομία για να γίνει ο τελικός στη Λάρισα. Το ζήτημα είναι πως δεν υπάρχουν γήπεδα στην Ελλάδα».

Τους ισχυρισμούς που εκφράστηκαν περί αγροτικών μπλόκων στη Λάρισα: «Είναι πιο έντονο το πρόβλημα στον κάμπο όσον αφορά στους αγρότες. Οι μεγαλύτερες αγροτικές κινητοποιήσεις γίνονται στον κάμπο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα