Άντιτς: «Στην ΑΕΚ δεν είχα λεφτά να πάρω ψωμί αλλά...» (pics)

Άντιτς: «Στην ΑΕΚ δεν είχα λεφτά να πάρω ψωμί αλλά...» (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Άντιτς: «Στην ΑΕΚ δεν είχα λεφτά να πάρω ψωμί αλλά...» (pics)

bet365

Ο Πέρο Άντιτς παραχώρησε συνέντευξη στη Σερβία όπου μίλησε για το πέρασμά του από την ΑΕΚ και τον εθισμό του στα κινητά τηλέφωνα!

Ο Πέρο Άντιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Ραμποντίνσκι ενώ η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που επένδυσε στο ταλέντο του. Στην «Ένωση» τον πήρε ο Ντράγκαν Σάκοτα, χαραμίζοντας μάλιστα θέση κοινοτικού για την απόκτηση του νεαρού Σκοπιανού φόργουορντ. Με την ΑΕΚ έπαιξε στην EuroLeague υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη ενώ ήταν μέλος του Ολυμπιακού που κατέκτησε τους back2back τίτλους στην Κωνσταντινούπολη και το Λονδίνο.

Ο Σκοπιανός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε παραχώρησε συνέντευξη στη σερβική mozzartsport όπου αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του και στη θητεία του στην ΑΕΚ. «Μεγαλώνοντας, έγινα πιο σοβαρός και ώριμος. Εκείνη την περίοδο είχα άλλα προβλήματα! Ήμουν εθισμένος στα κινητά τηλέφωνα! Όταν ήμουν στην ΑΕΚ, δεν είχα λεφτά να... αγοράσω ψωμί αλλά αγόραζα τρία κινητά κάθε μήνα! Παρεμπιπτόντως, δεν έχω πετάξει κανένα από όλα τα τηλέφωνα που αγόρασα τα προηγούμενα χρόνια».

Ο Άντιτς ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση της EuroLeague: «Όπως σε κάθε άλλο τρόπαιο. Επιστρέψαμε στην Αθήνα και οι... τρελοί Έλληνας φώναζαν "γαμ... τον Παναθηναϊκό. Όλα γίνονται γρήγορα, δεν υπάρχει χρόνος για φιέστες και πανηγυρισμούς».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα