Ουότερς: «Παίζουμε καλά, όχι τέλεια» (vid)

Ουότερς: «Παίζουμε καλά, όχι τέλεια» (vid)

Gazzetta team
Ουότερς: «Παίζουμε καλά, όχι τέλεια» (vid)
Ο Ντομινίκ Ουότερς μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο «Mediolanum Forum» του Μιλάνου απέναντι στην Αρμάνι (25/1, 21:45) ενώ αναφέρθηκε και στη δική του προσαρμογή στην ομάδα

«Μας αρέσει να ελέγχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Πρέπει να κάνουμε ό,τι και την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στη Μπασκόνια που ήταν και αυτοί ένα σύνολο που τους αρέσει να τρέχουν. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό. Πάντα η άμυνα είναι η αρχή μας, σε κάθε ματς. Σε αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και μέσω της άμυνας να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό.

Ποτέ δεν παίζουμε τέλεια, πάντα υπάρχει κάτι να διορθώσεις. Δεν θεωρώ πως παίξαμε τέλεια απέναντι στη Μπασκόνια. Αλλά παίζουμε καλά τώρα θεωρώ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι» δήλωσε ο Ντομινίκ Ουότερς, ενώ αναφέρθηκε και στον εαυτό του όσον αφορά τον βαθμό προσαρμογής του στην ομάδα:

«Σε ό,τι αφορά εμένα, ακόμη προσαρμόζομαι και μαθαίνω. Ο κόουτς θέλει να είμαι επιθετικός και στις δύο μεριές του παρκέ, σίγουρα είμαι καλύτερος από ό,τι όταν ήρθα και κάνω ό,τι μπορώ για να γίνομαι καλύτερος και να κάνω και τους συμπαίκτες μου καλύτερους».