Μπαρτζώκας: «Είναι δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ»

Μπαρτζώκας: «Είναι δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Είναι δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ»
Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Βαρκελώνη η αποστολή της Μπαρτσελόνα με προορισμό την Αθήνα για το ματς με τους «πράσινους» ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπογράμμισε τις δυσκολίες του αγώνα μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ελληνική ομάδα.

Αρχικά ο τεχνικός των Καταλανών υπογράμμισε ότι «κάθε φορά που παίζουμε στο ΟΑΚΑ είναι δύσκολο. Πάντα τα ματς εναντίον του Παναθηναϊκού στην Αθήνα είναι πολύ δύσκολα, τόσο λόγω της ατμόσφαιρας και του κόσμου, όσο φυσικά και λόγω της ομάδας. Όπως εμείς, έτσι και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πολύ τη νίκη. Για να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στους Πάου Ρίμπας και Μπραντ Όλεσον ενόψει της αναμέτρησης στην Αθήνα: «Αυτό το ματς θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό που παίξαμε στη Βαρκελώνη. Για μας κάθε ματς είναι τελικός και δεν παίζει ρόλο που κερδίσαμε εύκολα στον πρώτο γύρο. Είδαμε ότι δεν έπαιξαν καλά με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά κέρδισαν τον Ολυμπιακό. Γι' αυτό και λέω ότι κάθε ματς είναι και διαφορετικό...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.