«Δεν παίζω για τα All-Star Games, αλλά για να πάρω πρωταθλήματα»!

Κάτια Πετροπούλου
«Δεν παίζω για τα All-Star Games, αλλά για να πάρω πρωταθλήματα»!

bet365

Την απάντησή του για την απουσία του από το All-Star Game της Νέας Ορλεάνης, που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου, έδωσε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Με ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ την μη συμμετοχή του στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ του ΝΒΑ, που θα γίνει στις 19 του επόμενου μήνα.

«Ό,τι έγινε, έγινε. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς. Εγώ απλά παίζω. Όχι για τα All-Star Games. Αλλά για να κατακτάω πρωταθλήματα και κάθε βράδυ διαγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και κάποια στιγμή θα αποδώσει καρπούς. Συνεχίζω να κάνω ό,τι έκανα και να παίζω το παιχνίδι με το σωστό τρόπο και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την ψήφο που του έδωσαν άλλοι παίκτες, είπε: «Δεν αλλάζει κάτι για εμένα. Είναι μεγάλη τιμή. Σίγουρα το να είσαι All-Star δεν είναι κάτι που το παίρνεις αψήφιστα. Αλλά, όπως είπα, δεν παίζω για τα All-Star Games, αλλά για να γίνω καλύτερος και να κερδίζω πρωταθλήματα».

Πάντως, ο Στεφ Κάρι έδειξε τη συμπαράστασή του στον 28χρονο γκαρντ των Θάντερ, λέγοντας: «Είναι μεγάλη ιστορία όλο αυτό, γιατί αυτά τα δύο παιδιά κάνουν απίστευτα πράγματα (μαζί με τον Χάρντεν). Υπάρχουν μόνο δύο θέσεις, οπότε, δυστυχώς, κάποιος θα έμενε απ' έξω. Ήμουν στη θέση του τέσσερα χρόνια πριν και ξέρω πως είναι, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Σίγουρα εκτιμώ πολύ το γεγονός πως θα εκπροσωπήσω την ομάδα μου στο All-Star Game».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα