Δημοπρατήθηκε η φανέλα του Ρίβερς στον Γιαννακόπουλο! (pic)

Gazzetta team
Δημοπρατήθηκε η φανέλα του Ρίβερς στον Γιαννακόπουλο! (pic)

bet365

Η φανέλα που φορούσε ο Κέι Σι Ρίβερς στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, δημοπρατήθηκε για καλό σκοπό και κατέληξε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» στηρίζει ευπαθείς ομάδες και παιδιά, μέσω της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τον τελευταίο λόγο στη δημοπρασία που έκανε το «Charity Idols» για τη φανέλα που φορούσε ο Κέι Σι Ρίβερς στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η διαδικασία της δημοπρασίας ολοκληρώθηκε χθες (20/01) το βράδυ και ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων»... έσπασε όλα τα ρεκόρ του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, αφού προσέφερε το ποσό των 2.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί στα ιδρύματα «Άσυλο Ανιάτων Άγιος Παντελεήμονας Σπάρτης» και «Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών Με Αναπηρία Καρδίτσας».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προβεί σε ανάλογη κίνηση και στη δημοπρασία των πινάκων που δημιουργήθηκαν προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα