Πρίντεζης: «Η ομάδα έβγαλε υγεία»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Πρίντεζης: «Η ομάδα έβγαλε υγεία»
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την αντίδραση που εδειξε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του ματς για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Μπασκόνια και πως... χρησιμοποίησε την ήττα στο Κύπελλο.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε «Είναι πολύ σημαντικό ότι αντιδράσασμε. Η ομάδα έβγαλε υγηεία. Ημασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν είναι η πραγματική εικόνα της Μπασκόνια αυτή γιατί είναι πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε ως ομάδα από το πρώτο λεπτό. Τρέξαμε, βγάλαμε αμύνες και όλα αυτά οδήγησαν στη νίκη, Είναι νίκη που τη χρειαζόμασταν. Βγήκε ο εγωισμός και αυτή είναι η πραγματική εικόνα μας. Η χρονιά πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, έχει διάρκεια και υγεία μπορεί να πετύχει. Σε βάθος χρόνου ξεχωρίζουν οι πραγματικές ομάδες και εμείς είμαστε ομάδα. Τώρα συνεχίζουμε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι».

Για το πλεονέκτημα έδρας και πόσο κοντά βρίσκεται σε αυτό ο Ολυμπιακός... «Εχει πολύ δρόμο ακόμα. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο, αλλά έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβομάδα, με το "πρέπει" μπροστά. Θα γίνουν μεγάλες μάχες. Θα συνεχίσουμε με την ίδια συνταγή, παιχνίδι με παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.