Μάτζικ - Μπακς 112-96

Gazzetta team
Μάτζικ - Μπακς 112-96

bet365

Ήττα για τους Μπακς, που παρά τη θετική παρουσία των Αντετοκούνμπο, Πάρκερ, έχασαν στην έδρα των Μάτζικ με 112-96.

Να γιορτάσει την ιστορική, επικείμενη συμμετοχή του στο ASG, ήθελε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όμως οι Ματζικ του... χάλασαν τα σχέδια, επικρατώντας εύκολα των Μπακς με 112-96 στο Ορλάντο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν θετικός, με 17 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ, όμως δεν ήταν αρκετό. Όπως και η πολύ καλή εμφάνιση του Πάρκερ, με 25 πόντους, που ήταν ο πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια».

Απέναντί τους, όμως, βρήκαν ένα πολύ καλό σύνολο, που με ομαδική δουλειά και χωρίς να βασίζεται μεμονωμένα σε παίκτες, κατάφερε να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας στο δεύτερο μέρος, την οποία και κράτησε εύκολα μέχρι το τέλος.

Πέιτον και Γκριν έδωσαν τις λύσεις στο σκοράρισμα με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Μπιγιόμπο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος κάτω από τη ρακέτα και σταμάτησε στα 14 ριμπάουντ. Με την ήττα αυτή, οι Μπακς έπεσαν στο 20-22, ενώ το Ορλάντο συνεχίζει με 18-27.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα