Ντέρμπι τέλος, το μυαλό στους Ισπανούς!

Αντωνία Σπανού
Ντέρμπι τέλος, το μυαλό στους Ισπανούς!
Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του τον χαμένο ημιτελικό και φιλοξενεί την Μπασκόνια στο Φάληρο (21:00, NS2) θέλοντας την νίκη που θα τον κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία και θα φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας.

Ημιτελικός και ντέρμπι τέλος για τον Ολυμπιακό που θέλει να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μπασκόνια για την 18η αγωνιστική της Euroleague και θέλουν την νίκη που θα τους... γιατρέψει αρκετές από τις πληγές τους.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι ετοιμοπόλεμη, άπαντες έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από τον Παναθηνααίκό για το Κύπελλο και ευελπιστούν σε μια δυνατή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με την νίκη που θα έχει διπλό όφελος.

Αρχικά θα κρατήσει τους πρωταθλητές στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και επίσης θα κάνει καλό στην ψυχολογία ομάδας και κόσμου που έχουν νωπή ακόμα την σκέψη του αποκλεισμού.

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί κάνουν ότι μπορούν για να δείξουν ότι θα παλέψουν με κάθε τρόπο για να πλασαριστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να βρεθούν στα playoffs.

H έλευση του Λαπροβίτολα, ακόμα και αν δεν παίξει με τον Ολυμπιακό, δείχνει ότι η Μπασκόνια βλέπει πολύ σοβαρά την συμμετοχής της και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Για το παιχνίδι αμφίβολος είναι ο Σενγκέλια, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στην κνήμη, δεδομένο που μόνο ως θετικό μπορεί να είναι για την ελληνική ομάδα.

Ο κόσμος αναμένεται να έχει σημαντική συμβολή, αφού η πώληση των εισιτηρίων βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο.