Δεν φεύγει ακόμα ο Ουίλιαμς, βλέπει την αγορά η ΑΕΚ

Δεν φεύγει ακόμα ο Ουίλιαμς, βλέπει την αγορά η ΑΕΚ

Στέλλα Παπαδοπούλου
Δεν φεύγει ακόμα ο Ουίλιαμς, βλέπει την αγορά η ΑΕΚ

bet365

Η απόδοση του Τζαουάντ Ουίλιαμς μπορεί είναι πτωτική, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η ΑΕΚ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα προχωρήσει σε αλλαγή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ρίχνει ματιές στην αγορά.

Μετά τον χαμένο ημιτελικό οι φήμες για την αποχώρηση του Τζαουάντ Ουίλιαμς... φούντωσαν. Η απόδοσή του Αμερικανού το τελευταία διάστημα είναι πεσμένη και δεν βοήθησε τόσο στο μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη στο «Nick Galis», ενώ ούτε κόντρα στην Παρτιζάν... θυμήθηκε τον καλό εαυτό του.

Με τον Ντούσαν Σάκοτα (πρόβλημα στη μέση) να επιστρέφει σε περίπου δύο βδομάδες η «Ένωση» δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα λύσει τη συνεργασία της με τον Τζαουάντ Ουίλιαμς. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ ρίχνει ματιές στην αγορά για 3άρι, ώστε να είναι έτοιμη σε περίπτωση που ληφθεί η απόφαση για απόκτηση ξένου.

Μάλιστα, η ομάδα έχει ξεχωρίσει έξι ονόματα, ανάμεσά τους κι αυτό του Ντόρελ Ράιτ. Ο 31χρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ (2,06) που έχει αγωνιστεί σε Oυόριορς, Μπλέιζερς, Χιτ κι έχει περάσει κι από την Κίνα ξεχωρίζει από τα ονόματα που έχουν προταθεί. Ωστόσο, υπάρχει προβληματισμός για το κίνητρο που θα έχει ο παίκτης, μετά το υψηλό συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους Beikong Fly Dragons (2015-16).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα