Γκριν: «Δεν πρέπει να σταθούμε άλλο στο ματς που χάσαμε» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Γκριν: «Δεν πρέπει να σταθούμε άλλο στο ματς που χάσαμε» (vid)
Ο Έρικ Γκριν ανέφερε την κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Μπασκόνια για την καλύτερη συνέχεια στην Euroleague.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση με την Μπασκόνια. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον Γιάννη Αθηναίου ο οποίος είναι άρρωστος και δεν συμμετείχε στην προπόνηση.

Ο Έρικ Γκριν εκ μέρους των συμπαικτών του ανέφερε πως, «Πρέπει να αντιδράσουμε, έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι για την Euroleague, πρέπει να προετοιμαστούμε για μια μάχη αύριο. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα. Όλα για εμάς αρχίζουν από την άμυνα. Έχουν τον Μπομπουά, έχουν τον Λάρκιν και πολλούς ακόμη καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε ένα δύσκολο ματς. Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, τον έχω αντιμετωπίσει ξανά τον Λάρκιν και περιμένω με ανυπομονησία αυτό το ματς. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να στεκόμαστε άλλο στο παιχνίδι της Δευτέρας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.