Μπουλς - Μάβερικς 98-99

Γιώργος Κούβαρης
Μπουλς - Μάβερικς 98-99

bet365

Από την κόλαση στον παράδεισο και πάλι στον... παράδεισο οι Ντάλας Μάβερικς που επιβλήθηκαν στο τέλος των Σικάγο Μπουλς εκτός έδρας με 99-98.

Στο United Center οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να κλέψουν τη νίκη με μακρινά σουτ, αλλά εκείνος που πανηγύρισε στο τέλος ήταν ο Ουέσλι Μάθιους και οι Ντάλας Μάβερικς!

Ύστερα από εξαιρετική δημιουργία του Ντερόν Ουίλιαμς, ο φόργουορντ των Μαβς ευστόχησε σε τρίποντο στα 11'' πριν από το τέλος με αποτέλεσμα να δώσει το προβάδισμα με 99-98. Μάλιστα είχε απαντήσει στο τρίποντο του Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος με τη σειρά του είχε διαμορφώσει το 98-96 για τους Μπουλς, αλλά όπως αποδείχθηκε το τέλος έμελλε να ήταν διαφορετικό.

Το Σικάγο είχε την ευκαιρία για το buzzer beater της νίκης, αλλά το σουτ του Ντουέιν Ουέιντ δεν βρήκε στόχο. Ο Μάθιους τελείωσε το ματς με 11 πόντους και 4/10 σουτ, αλλά καλύτεροι για τους νικητές ήταν οι Χάρισον Μπαρνς (20 πόντοι) και Σεθ Κάρι (18 πόντοι, 3/5 τρίποντα).

Για τους Μπουλς, ο Μπάτλερ σημείωσε 24 πόντους, ενώ είχε επίσης 12 ασίστ και 9 ριμπάουντ, ενώ άλλους 21 πόντους με 10/15 σουτ πέτυχε ο Ρόμπιν Λόπεζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα