Κορυφαίος Ευρωπαίος ο Τεόντοσιτς! (pic)

Κορυφαίος Ευρωπαίος ο Τεόντοσιτς! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Κορυφαίος Ευρωπαίος ο Τεόντοσιτς! (pic)

bet365

Νέα, σπουδαία διάκριση για τον Μίλος Τεόντοσιτς αφού ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναδείχτηκε Κορυφαίος Ευρωπαίος για το 2016 από την ιταλική Gazzetta dello Sport!

Ο Τεόντοσιτς αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ στο Βερολίνο ξορκίζοντας την... κατάρα των χαμένων Final Four κι εν συνεχεία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο με την εθνική Σερβίας, υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Για όλα τα παραπάνω, η Gazzetta dello Sport ανέδειξε τον Τεόντοσιτς σε Κορυφαίο Ευρωπαίο παίκτη για το 2016! Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται τα τελευταία 38 χρόνια και το έχουν κατακτήσει παίκτες όπως ο Ντράζεν Νταλιπάγκιτς, ο Ντράζεν Πέτροβιτς, ο Τόνι Κούκοτς, ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο Άρβιντας Σαμπόνις και ο Πάου Γκασόλ.

Παράλληλα ο Μίλος έγινε ο πρώτος παίκτης που το κερδίζει και δεν αγωνίζεται στο ΝΒΑ έπειτα από το 2000 και τον Γκρεγκόρ Φούτσκα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα