Αγγέλου: «Όσα ακούγονται για 6άδα δεν βοηθούν»

Αγγέλου: «Όσα ακούγονται για 6άδα δεν βοηθούν»

Gazzetta team
Αγγέλου: «Όσα ακούγονται για 6άδα δεν βοηθούν»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου εξήγησε ότι η σεζόν θα είναι μεγάλη με πολλές εκπλήξεις και ξεκαθάρισε ότι ο Προμηθέας θα συνεχίσει να παλεύει παρά την ήττα από τον Κόροιβο.

«Θα σας παρακαλούσα να δώσουμε όλοι την πραγματική διάσταση του μεγέθους του Προμηθέα. Όλα αυτά που ακούγονται για Ευρώπη και 6άδα δεν βοηθούν. Η σεζόν θα είναι μακριά, με πολλές εκπλήξεις. Δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω για το εάν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση. Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθούμε. Εμείς χρειαζόμαστε ανασταλτικότητα, αθλητικότητα και δημιουργία» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του Προμηθέα.

Αναφορικά στην ήττα από τον Κόροιβο, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μεγάλο ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο. εάν μιλήσουμε με τη γλώσσα των αριθμών θα αδικήσουμε την προσπάθεια που κάναμε. Έχουμε θέσει κάποιες προτεραιότητες. Πρέπει να δούμε, και θα δούμε, τι θα πάρουμε από αυτό το παιχνίδι. Πρώτον, θέλουμε να πάρουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων.

Όλοι ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολος ο δρόμος που ακολουθεί. Και, επίσης, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Αυτή θα αναπτύξει και μεταξύ μας μια σωστή σχέση. Η θέλησή μας μάς εμπόδισε στα κρίσιμα σημεία να σκεφτούμε σωστά. Ένα παιχνίδι έχει διάρκεια σαράντα λεπτά. Πρέπει μέσα σε αυτόν το χρόνο να διαχειριστείς ενέργεια, μυαλό και το απρόοπτο του αντιπάλου. Όταν ο αντίπαλος έχει 5/5 τρίποντα και βάζει τόσους πολλούς πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, τότε σίγουρα δεν έχεις καμία τύχη. Κρατάμε αυτό που μας είπε ο πρόεδρος έξω: να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Ο Δημήτρης Γράβας, μιλώντας από την πλευρά των παικτών, τόνισε: «Είναι μια πολύ δύσκολη ήττα. Οι 50 πόντοι που δεχτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο τα λένε όλα. Νομίζω ότι όλοι είδαμε ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε ύστερα από το σημερινό (07/01) αποτέλεσμα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα