Οι ευχές των παικτών του Προμηθέα

Οι ευχές των παικτών του Προμηθέα

Gazzetta team
Οι ευχές των παικτών του Προμηθέα

bet365

Οι παίκτες του Προμηθέα Πατρών θυμήθηκαν τα καλύτερα από το 2016 και έκαναν τις δικές τους ευχές για το νέο έτος...

Τον λόγο πήραν οι Νίκος Γκίκας, Ζήσης Σαρικόπουλος, Δημήτρης Γράβας και Κίκι Κλαρκ.

ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ: «Η καλύτερη στιγμή για εμάς μέσα στο 2016 ήταν αναμφίβολα η νίκη επί του Απόλλωνα στην Περιβόλα. Και η χειρότερη στιγμή της περσινής χρονιάς ήταν η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλουμε για το 2017 είναι να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα».

ΖΗΣΗΣ ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Νομίζω πως η εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα ήταν ό,τι καλύτερο πετύχαμε μέσα στο 2016. Και αυτό γιατί ήταν μια συλλογική επιτυχία σε ένα τοπικό ντέρμπι. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μας έδωσε ιδανική ψυχολογία και για την συνέχεια, ανεξάρτητα από το ότι χάσαμε πολύτιμο έδαφος λόγω των πολλών τραυματισμών που είχαμε. Σε ό,τι αφορά εμένα, η χειρότερη στιγμή μέσα στο 2016 ήταν ο τραυματισμός μου στην αρχή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θεωρώ ότι μας στέρησε και τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό που εύχομαι για το 2017 είναι υγεία στην ομάδα μου, καθώς την χρειαζόμαστε, αλλά και υγεία για όλον τον κόσμο. Παράλληλα, εύχομαι υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΒΑΣ: «Η καλύτερη αγωνιστικά στιγμή για την ομάδα ήταν αναμφισβήτητα το διπλό μέσα στην Περιβόλα επί του Απόλλωνα. Εξωγηπεδικά, όλες οι στιγμές που έχουμε περάσει παρέα σαν ομάδα αξίζουν σίγουρα μια θέση στις ομορφότερες αναμνήσεις από το 2016. Νομίζω ότι η χειρότερη στιγμή ήταν η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην παράταση. Δυστυχώς, ενώ προηγούμασταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήρθε μια αναπάντεχη ήττα για όλους μας. Για το 2017 εύχομαι υγεία, μεράκι και αγάπη. Έχοντας αυτά τα τρία μπορείς να καταφέρεις τα πάντα στην ζωή σου».

ΚΙΚΙ ΚΛΑΡΚ: «Το ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο μετά τον τραυματισμό που είχα στο τέλος της περσινής σεζόν, ήταν η καλύτερη στιγμή που έζησα μέσα στο 2016. Η χειρότερη στιγμή ήταν η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ενώ κερδίζαμε με 10 πόντους λίγο πριν από το τέλος. Για το 2017 εύχομαι να είμαι υγιής και ο Προμηθέας να επιτύχει τους στόχους του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα