Ουότερς: «Θέλω sold out και στο ντέρμπι»!

Αντωνία Σπανού
Ουότερς: «Θέλω sold out και στο ντέρμπι»!
Ο Ντομινίκ Ουότερς τρελάθηκε με τον κόσμο του Ολυμπιακού και μέσω του gazzetta.gr απευθύνει κάλεσμα και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. «Μεγάλη νίκη με Φενέρ, ανάλογη συνέχεια το 2017», τόνισε επί του αγωνιστικού.

Ο νεοφερμένος παίκτης του Ολυμπιακού που έφτασε στην μέση της χρονιάς για να αντικαταστήσει τον μεγάλο άτυχο Ντάνιελ Χάκετ, Ντομινίκ Ουότερς έβαλε για πρώτη φορά τα... κόκκινα και παρακολούθησε τους νέους συμπαίκτες του να δίνουν μια μεγάλη «μάχη» και να παίρνουν μια δύσκολη και πολύτιμη νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα ήταν ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και μας μίλησε για την προετοιμασία του για την πρώτη του εμφάνιση με την νέα του ομάδα κόντρα στον... Παναθηναϊκό.

Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αφού έχει περάσει δύο χρόνια στην Ελλάδα (Κολοσσό Ρόδου και Άρη) έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει το επόμενο ματς για την ομάδα του και δήλωσε πανέτοιμος να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις υποχρεώσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Αρχικά ο ιδιαίτερα χαμογελαστός και ευδιάθετος Ντομινίκ Ούοτερς μας μίλησε για το παιχνίδι των συμπαικτών του αλλά και την θερμή ατμόσφαιρα του γηπέδου, οντάς ενημερωμένος ακόμα και για το sold out...

«Ήταν η πρώτη μου νίκη ως... παίκτης της ομάδας (σ.σ. γέλια).

Ήταν διασκεδαστικό να παρακολουθώ το παιχνίδι και ν' απολαμβάνω την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος.

Απ' έμαθα ήταν και το πρώτο μας sold out στα παιχνίδια της Euroleague οπότε η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική.

Ο κόσμος πάντα δίνει μια παραπάνω ώθηση στους παίκτες και μας ενθουσιάζει.

Οπότε είμαι σίγουρος ότι και οι συμπαίκτες μου ήθελαν να δώσουν όλη τους την ενέργεια στο παρκέ για να επιστρέψουν στον κόσμο αυτή την διάθεση».

Στον Άρη ήταν αλλιώς στον Ολυμπιακό η κόντρα αλλάζει επίπεδο και αυτό το γνωρίζει καλά ο νεοφερμένος γκαρντ.

Έχοντας κάνει κάποιες από τις καλύτερες του εμφανίσεις στην Ελλάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ουότερς μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι και για την ετοιμότητα του..

«Έχω παίξει ξανά απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά εννοείται πως ξέρω πόσο μεγάλη και σημαντική είναι η αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό.

Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έχουμε κι άλλο sold out.

Για άλλη μια φορά η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική οπότε θα το απολαύσουμε και εμείς.

Ξεκινάω άμεσα προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα για να είμαι κι εγώ έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα σε αυτό το τόσο κρίσιμο παιχνίδι».

Κλείνοντας, ο Αμερικανός «άσος» τόνισε την σημασία της προσπάθειας που έχουν κάνει μέχρι τώρα οι συμπαίκτες του, καθώς έχουν φέρει τον Ολυμπιακό στην 2η θέση της κατάταξης και... απείλησε για την συνέχεια.

«Η νίκη κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ σημαντική καθώς παράλληλα μας έστειλε πλέον στη 2η θέση.

Όμως η σεζόν έχει μέλλον ακόμα.

Οφείλουμε να εμφανιστούμε το ίδιο δυνατοί και στο δεύτερο μισό της σεζόν της Euroleague, να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή προκειμένου να πάμε και στα playoffs εκμεταλλευόμενοι και το καλό μομέντουμ της ομάδας».

Προσωπικά είμαι μια χαρά, πέρασα και τις εξετάσεις, είμαι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης οπότε... έρχομαι»!