Γιαννακόπουλος: «Περισσότερο από σημαντικό το ματς με τον Κολοσσό»

Γιαννακόπουλος: «Περισσότερο από σημαντικό το ματς με τον Κολοσσό»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Περισσότερο από σημαντικό το ματς με τον Κολοσσό»

bet365

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του Λαυρίου με τον Κολοσσό Ρόδου (17/12. 16:30) και μεταξύ άλλων ζήτησε να γεμίσει το γήπεδο.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Στη Λευκάδα, για πρώτη φορά φέτος, οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ μας και πήραμε μια νίκη που μας βοηθάει ψυχολογικά και βαθμολογικά εν όψει της συνέχειας. Ήταν όχι απλά παράξενο αλλά και δύσκολο για μένα να βλέπω τις προσπάθειες των συμπαικτών μου από την τηλεόραση. Το μόνο θετικό ήταν πως βλέποντας από… μακριά την ομάδα, βγάζεις κάποια συμπεράσματα που δεν μπορείς ως παίκτης, την ώρα της μάχης. Ευτυχώς τα παιδιά τα κατάφεραν πολύ καλά και πήραν τη νίκη, οπότε τέλος καλό όλα καλά.

Για να αποκτήσει όμως την πραγματική του αξία αυτό το διπλό πρέπει να νικήσουμε τον Κολοσσό. Αν νικήσουμε τους Ροδίτες θεωρώ ότι κατά 50% θα έχουμε πετύχει τον στόχο της παραμονής και θα κοιτάμε πλέον ψηλότερα. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ο αγώνας του Σαββάτου είναι όχι απλά σημαντικός αλλά κάτι παραπάνω.

Ο Κολοσσός είναι έμπειρη ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή, πολύ καλούς ξένους και Έλληνες παίκτες, που ξέρουν πώς να παίρνουν αυτό που θέλουν. Έχει κάνει μια ήττα εκτός προγράμματος, στην πρεμιέρα με το Ρέθυμνο και ψάχνει που να ρεφάρει. Ελπίζω ότι δεν θα το κάνει στο Λαύριο.

Κάπου εδώ θέλω να πω στον κόσμο κάτι: Αν θέλουν το Λαύριο στην Α1, αν θέλουν να συνεχίσει αυτή η ομάδα να τους προσφέρει τέτοιες χαρές σε αυτό το επίπεδο, το Σάββατο πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο! Κι όχι μόνο να είναι γεμάτο αλλά με τη φωνή τους να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη! Είναι ο σημαντικότερος αγώνας στην Ιστορία της ομάδας! Αυτό φτάνει….»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα