Δε βιάζονται στον Ολυμπιακό για τον αντικαταστάτη του Χάκετ

Δε βιάζονται στον Ολυμπιακό για τον αντικαταστάτη του Χάκετ

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Δε βιάζονται στον Ολυμπιακό για τον αντικαταστάτη του Χάκετ
Στον Ολυμπιακό δεν έχουν καν ξεκινήσει να ψάχνουν για το γκαρντ που θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Χάκετ ο οποίος λόγω Παναθηναϊκού μπορεί να είναι οποιασδήποτε εθνικότητας.

Ο Ντάνιελ Χάκετ δε θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια της σεζόν, ωστόσο στην ομάδα δεν πανικοβλήθηκαν με το άκουσμα της είδησης.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αναγκαστικά πλέον θα κινηθούν για παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ιταλό διεθνή γκαρντ, ωστόσο δεν υπάρχει η παραμικρή βιασύνη για την τελική επιλογή.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν έχει ξεκινήσει καν οποιαδήποτε έρευνα αγοράς και οι λόγοι για αυτό είναι δύο.

Αφενός είχε αποφασιστεί σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση για απουσία δύο μηνών, πως δε θα υπάρξει αντικατάσταση και αφετέρου στον Ολυμπιακό δε θα πάρουν απλά παίκτη για να πάρουν. Θα πάρουν παίκτη για να τους βοηθήσει άμεσα και να κάνει τη διαφορά.

Πάντως με ένα πρόχειρο χρονοδιάγραμμα θα ήθελαν στον Ολυμπιακό να έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Χάκετ λίγες μέρες πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (16/01) ώστε να μπορεί να τους βοηθήσει σε εκείνο το παιχνίδι.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει οποιαδήποτε έρευνα, δεν υπάρχει κανένα όνομα και κυρίως δεν υπάρχει μεταγραφικός στόχος. Όλα αυτά θα ξεκινήσουν ,μετά την αναμέτρηση στο Κάουνας αφού το επόμενο τριήμερο στην ομάδα θα ασχολούνται μόνο με την Ζαλγκίρις και πως θα της επιβληθούν.

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Άθελά τους οι «πράσινοι» πάντως βοηθούν στη συγκεκριμένη κατάσταση τον Ολυμπιακό αφού με την επιμονή τους στην αρχή της σεζόν για χρησιμοποίηση έξι Αμερικανών στον δεύτερο γύρο, δίνουν αυτόματα το περιθώριο στους Πειραιώτες να μην ψάξουν αναγκαστικά για κοινοτικό, αλλά για οποιαδήποτε εθνικότητας παίκτη.

ΟΙ ΔΙΟΡΙΕΣ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός αν θέλει να υπογράψει παίκτη με τουλάχιστον ένα λεπτό συμμετοχής στη φετινή Euroleague μπορεί να το κάνει μόνο ενδιάμεσα της 15ης και της 16ης αγωνιστικής (24 ώρες πριν το τζάμπολ της).

Αν τώρα αποφασίσει να πάρει παίκτη που δεν έχει προλάβει να αγωνιστεί φέτος στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης τότε μπορεί να το κάνει οποτεδήποτε μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου όπου ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.