Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα της EuroLeague

Gazzetta team
Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα της EuroLeague
O Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο απέναντι στη Γαλατάσαραϊ και ο Ολυμπιακός... ισοπέδωσε την Ούνικς Καζάν. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής η Μπάμπεργκ... άλωσε το Τελ Αβίβ (70-85 τη Μακάμπι) και επέστρεψε στις νίκες.

Στα παιχνίδια της Πέμπτης (08/12), η Φενέρ επικράτησε άνετα του Ερυθρού Αστέρα (87-72) στην «Ulker Sports Arena», ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στις σημαντικές απουσίες των Νάντο Ντε Κολό και Μίλος Τεόντοσιτς, πήρε σπουδαίο διπλό (64-79) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η Ρεάλ χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη «μαχητική» Ζαλγκίρις (96-91), χάρις στα κρίσιμα τρίποντο του Λούκα Ντόντσιτς στο τέλος.

Την τελευταία ημέρα της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Γαλατάσαραϊ (85-58), ενώ ο Ολυμπιακός που είδε τον Ντάνιελ Χάκετ ν' αποχωρεί τραυματίας στο τέλος επικράτησε της Ούνικς Καζάν (88-59).

Η Αναντολού Εφές δυσκολεύτηκε να κρατήσει την έδρα της κόντρα στην Μπαρτσελόνα (72-68) και η Μπασκόνια έκανε... πλάκα στην Νταρουσάφακα (73-52).

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της Euroleague.