Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα της EuroLeague

Gazzetta team
Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα της EuroLeague
O Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο απέναντι στη Γαλατάσαραϊ και ο Ολυμπιακός... ισοπέδωσε την Ούνικς Καζάν. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής η Μπάμπεργκ... άλωσε το Τελ Αβίβ (70-85 τη Μακάμπι) και επέστρεψε στις νίκες.

Στα παιχνίδια της Πέμπτης (08/12), η Φενέρ επικράτησε άνετα του Ερυθρού Αστέρα (87-72) στην «Ulker Sports Arena», ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στις σημαντικές απουσίες των Νάντο Ντε Κολό και Μίλος Τεόντοσιτς, πήρε σπουδαίο διπλό (64-79) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η Ρεάλ χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη «μαχητική» Ζαλγκίρις (96-91), χάρις στα κρίσιμα τρίποντο του Λούκα Ντόντσιτς στο τέλος.

Την τελευταία ημέρα της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Γαλατάσαραϊ (85-58), ενώ ο Ολυμπιακός που είδε τον Ντάνιελ Χάκετ ν' αποχωρεί τραυματίας στο τέλος επικράτησε της Ούνικς Καζάν (88-59).

Η Αναντολού Εφές δυσκολεύτηκε να κρατήσει την έδρα της κόντρα στην Μπαρτσελόνα (72-68) και η Μπασκόνια έκανε... πλάκα στην Νταρουσάφακα (73-52).

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.