Νικολακόπουλος: «Καλή άμυνα και έλεγχος ρυθμού για τη νίκη με Φάρο» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Νικολακόπουλος: «Καλή άμυνα και έλεγχος ρυθμού για τη νίκη με Φάρο» (vid)

bet365

Για τα «κλειδιά» του αγώνα με το Φάρο (10/12, 17:00) μίλησε ο Τάσος Νικολακόπουλος, ώστε να πανηγυρίσει ο Πανιώνιος τη νίκη και να κάνει το 10/10 στην Α2.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται αύριο (10/12, 17:00) το Φάρο στο Κλειστό της Αρτάκης, για την 10η αγωνιστικής της Α2, με τον Νίκο Οικονόμου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Τάσος Νικολακόπουλος μίλησε για το κρίσιμο ματς με την ομάδα του Κερατσινίου, στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων», και τόνισε πως η καλή άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι τα «κλειδιά» για τη νίκη και το 10/10 στην Α2, σε συνδυασμό με την παρουσία του κόσμου.

«Μεγάλη νίκη σίγουρα αυτή που πετύχαμε με τον Αίολο στον Αστακό, ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ, μας κράτησε αήττητους στην κορυφή αλλά τώρα έχουμε ένα εξίσου σημαντικό αγώνα. Το αφήνουμε πίσω το παιχνίδι στον Αστακό και σκεφτόμαστε μόνο αυτό με τον Φάρο. Η ομάδα του Κερατσινίου διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην αμυντική μας λειτουργία, να κρατήσουμε τον ρυθμό του αγώνα εκεί που τον θέλουμε εμείς, για να χρησιμοποιήσουμε την έδρα και τον κόσμο, ώστε να φτάσουμε στη νίκη», είπε ο 22χρονος γκαρντ.

Τέλος, συμπλήρωσε για τη σημασία των οπαδών στους αγώνες: «Ο κόσμος μας δίνει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα από την αρχή του πρωταθλήματος. Μας έχει στηρίξει πολύ, τον θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είναι κοντά μας και να μας βοηθάει, όπως το κάνει ως τώρα».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα