Πρίντεζης: «Έκανα προπόνηση με παίκτες που είχα αφίσα στο δωμάτιο» (vid)

Πρίντεζης: «Έκανα προπόνηση με παίκτες που είχα αφίσα στο δωμάτιο» (vid)

Πρίντεζης: «Έκανα προπόνηση με παίκτες που είχα αφίσα στο δωμάτιο» (vid)
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην Euroleague για τα παιδικά του χρόνια και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ανακρίθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και μίλησε για όσα τον συνδέουν με τους Πειραιώτες και πόσο όμορφα νιώθει που φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Πρίντεζη:

Για το πως έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό από παιδί: «Συνήθιζα να έρχομαι με τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και τους φίλους μου… Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που υποστήριζα από μικρός, αλλά ήμουν πολύ μικρός, 15 ετών, όταν έκανα και την πρώτη μου προπόνηση εδώ (σ.σ. ΣΕΦ) με την πρώτη ομάδα. Ήταν μία σπουδαία εμπειρία να κάνω προπόνηση με παίκτες που έβλεπα στην τηλεόραση και είχα σε αφίσες στο δωμάτιο σου. Ήταν λίγο περίεργο».

Για το διάστημα που έφυγε από την ομάδα: «Κάποιες φορές κάποια πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και αυτό πιστεύω ότι συνέβη και σε μένα όταν ήμουν στην Μάλαγα. Πήγα να παίξω εκεί για δύο χρόνια, ήταν μια καλή εμπειρία. Τα συναισθήματα ήταν κάπως περίεργα, καθώς έπαιζα εδώ για οκτώ χρόνια. Ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να προσαρμόζεσαι. Όταν γύρισα εδώ ήμουν πολύ χαρούμενος, καθώς επέστρεψα στην ομάδα που αγαπώ. Είχα παίξει πολλά χρόνια εδώ και ήξερα τους πάντες.Ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να βρω τον εαυτό μου, να δουλέψω, να βρω καλούς συμπαίκτες, μία ομάδα με εμπιστεύονται και να μπορέσω να δείξω αυτό που αξίζω».

Για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια: «Έχω καλές και κακές στιγμές με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα τα τελευταία πέντε χρόνια νιώθω ευλογημένος που παίζω σε αυτή την ομάδα κι έχουμε πετύχει πολλούς στόχους που έχουμε βάλει. Κερδίσαμε δυο φορές την Euroleague, ήταν σπουδαίες στιγμές και τις ζεις με την ομάδα που πραγματικά αγαπάς και μαζί με φίλους, είμαι τυχερός που έχω συμπαίκτες, με τους οποίους είμαστε πραγματικοί φίλοι».

Για το αν έχει σκεφτεί πόσα έχει πετύχει: «Όταν συνεχίζεις να παίζεις δεν το σκέφτεσαι πολύ καθώς κάθε μέρα έχεις έναν νέο στόχο. Αν θες να είσαι ένας καλός επαγγελματίας θα πρέπει να σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο. Θα αρχίσω να το σκέφτομαι όταν αποσυρθώ οπότε έχω πολλά χρόνια ακόμα. Είναι κάτι σπουδαίο για την ομάδα αλλά ως παίκτης πρέπει να τα ξεχάσω και να κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.