Λήγει η διορία για το πακέτο της «πράσινης» προσφοράς!

Λήγει η διορία για το πακέτο της «πράσινης» προσφοράς!

Γιώργος Κούβαρης
Λήγει η διορία για το πακέτο της «πράσινης» προσφοράς!

bet365

Η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της εξήγησε ότι ολοκληρώνεται η προθεσμία για το πακέτο της προσφοράς ενόψει των πέντε αγώνων του Δεκεμβρίου, με την έκπτωση να φτάνει και το 40%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods υπενθυμίζει στους φιλάθλους της πως μέχρι την Πέμπτη 8/12 θα συνεχιστεί η διάθεση του December Pass, που αφορά στις πέντε σημαντικές εντός έδρας αναμετρήσεις που θα δώσει η ομάδα μας τον μήνα Δεκέμβριο.

Πρόκειται για το mini διαρκείας που σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήστε τους συναρπαστικούς αγώνες με τη Γαλατάσαραϊ ODEABANK, την ΑΕΚ, τη Φενέρμπαχτσε,τη Μπασκόνια Gasteiz και το Ρέθυμνο CRETAN KINGS, επωφελούμενοι έκπτωσης που φτάνει μέχρι και το 40%!

Επιπλέον οι κάτοχοι του December Pass έχουν έκπτωση 10% από τα PAO SHOP σε κάθε αγορά τους από το online κατάστημα, τη μπουτίκ του γηπέδου καθώς και από το κατάστημα στη Λ. Αλεξάνδρας 160 (θύρα 7) για ολόκληρο το Δεκέμβριο!

Αναλυτικά οι εντός έδρας αγώνες του Δεκεμβρίου:

· 9/12 – 20.00: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ODEABANK

· 11/12 – 21.30: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS – ΑΕΚ

· 16/12 – 21.45: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

· 23/12 – 21.15: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ GASTEIZ

· 26/12 – 18.00: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS - ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS

Οι τιμές:

Σημεία πώλησης

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού Superfoods μπορούν να προμηθευτούν το December Pass όπως και τα εισιτήριά τους για τους μεμονωμένους αγώνες με τη Γαλατάσαραϊ ODEABANK (9/12), την ΑΕΚ (11/12) καθώς και για τις υπόλοιπες εντός αναμετρήσεις του Δεκεμβρίου από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).

Το γραφείο Viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και Viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Εισιτήρια για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ ODEABANK θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ την Παρασκευή 9/12, από τις 17.00!

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα