To ESPN αποθεώνει μέσω του gazzetta τον Αντετοκούνμπο! (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
To ESPN αποθεώνει μέσω του gazzetta τον Αντετοκούνμπο! (gTV)

bet365

Τέσσερις δημοσιογράφοι του ESPN μίλησαν στην κάμερα του gTV για τον Γιάννη Ανετοκούνμπο, εκθειάζοντας τα προσόντα του, ενώ έκαναν και τις προβλέψεις τους για το αν θα βρεθεί στο All-Star παιχνίδι.

O Μάϊκλ Ουίλμπον θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αθλητικούς σχολιαστές στην Αμερική. Άρχισε την καριέρα του το 1980, ως αρθρογράφος και ρεπόρτερ στην Washington Post και μετά από μία δεκαετία (2000-2010) παράλληλης εργασίας στην εφημερίδα της πρωτεύουσας αλλά και στην τηλεόραση (ESPN), πριν από 6 χρόνια αποφάσισε να αφιερωθεί αποκλειστικά στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο των Ηνωμένων Πολιτειών. Εδώ και 15 χρόνια παρουσιάζει, μαζί με τον Τόνι Κορνχέϊζερ το δημοφιλές καθημερινό αθλητικό show «Pardon the Interruption» («Μας συγχωρείτε για την διακοπή») και σχολιάζει τα σημαντικά παιχνίδια που μεταδίδονται σε εθνικό δίκτυο. Εμείς τον πετύχαμε στο «United Center» για το ματς των αγαπημένων του (γεννήθηκε στο Σικάγο) Bulls με τους Cavaliers και εκείνος δέχθηκε με χαρά να μας μιλήσει για την πρόοδο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Γέννημα-θρέμμα της «πόλης των ανέμων», η 32χρονη Κάσιντι Χάμπαρθ ανήκει στο δυναμικό του ESPN από το 2010 και παρουσιάζει τις εκπομπές «NBA Tonight» και «Sports Center», ενώ εκτελεί χρέη ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου στα παιχνίδια που μεταδίδονται σε όλη την Αμερική.

O Νικ Φριντέλ κατάγεται από το Σικάγο κι εδώ και τουλάχιστον μία εξαετία, είναι ο βασικός ρεπόρτερ των Bulls για λογαριασμό του ESPN. Με δεδομένο ότι οι «ταύροι» αντιμετωπίζουν τους Bucks αρκετές φορές το χρόνο, είναι από τους πλέον αρμόδιους να μιλήσει για τον 22χρονο Έλληνα άσο.

O Μπράϊαν Γουίντχορστ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του LeBron James (Εϊκρον), πήγε στο ίδιο σχολείο με τον «βασιλιά» και κάλυπτε καθημερινά τον «King James» στα πρώτα 5 χρόνια της καριέρας του στο ΝΒΑ, για λογαριασμό της τοπικής εφημερίδας «Akron Beacon Journal» και το 2008 μετακόμισε στο Κλίβελαντ για λογαριασμό της μεγαλύτερης σε κυκλοφορίας στο Οχάϊο, «Plain Dealer». Το 2010, προσελήφθη από το ESPN για να ακολουθήσει τον ΛεΜπρόν στην τετραετία του στο Μαϊάμι, ενώ από το 2014 που ο περυσινός MVP των τελικών επέστρεψε στην βάση της παλιάς του ομάδας, έχει την δική του εκπομπή σε τοπικό συνεργαζόμενο κανάλι και ραδιοφωνικό show του ESPN Radio, ενώ είναι ένας εκ των σημαντικότερων αρθρογράφων στην ιστοσελίδα του δικτύου γύρω από το ΝΒΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα