Οι NY Times αποθεώνουν τον Γιάννη! (vid)

Οι NY Times αποθεώνουν τον Γιάννη! (vid)

Gazzetta team
Οι NY Times αποθεώνουν τον Γιάννη! (vid)

bet365

Με τον τίτλο «Άσχημα νέα για το υπόλοιπο ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να βελτιώνεται» οι ΝΥ Τimes έκαναν ολόκληρο αφιέρωμα στον Έλληνα φόργουορντ μετά την καταπληκτική σεζόν που κάνει με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μάλιστα τον χαρακτήρισαν παιδί... θαύμα, ενώ έκαναν ειδική αναφορά στην πρόσκληση του Χόλγκερ Γκεσγουίντνερ, προσωπικού γυμναστή του Ντιρκ Νοβίτσκι στα σουτ, για να δουλέψει μαζί του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα το άρθρο των NY Times, έγραφε μεταξύ άλλων:

«Φανταστείτε τις δυνατότητες του Αντετοκούνμπο. Είναι 21 ετών και χρησιμοποιεί το ύψος του ως όχημα για να μπορεί να κάνει τόσα πολλά πράγματα. Μπορεί να τρέξει το γήπεδο, να πηδήξει ψηλά χάρη στα αλτικά του προσόντα, να ποστάρει, να πάρει ριμπάουντ, να ελιχθεί να δώσει πάσες...»

Στη συνέχεια ανέφερε την εξαιρετική του εμφάνιση με τους Νετς όπου είχε 23 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, δύο μέρες μετά τους 34 πόντους κόντρα στους Καβαλίερς: «Είναι 21 ετών και μπορεί να κάνει πράγματα που πολλοί δεν μπορούν να τα κάνουν» ήταν οι δηλώσεις του Τζέισον Κιντ.

Στο κείμενο ανέφερε επίσης: «Χωρίς πλάκα. Αν προσθέσει και το αξιόπιστο τρίποντο στο παιχνίδι του; Αμέσως τα πράγματα θα αποκτήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον» και ανέφερε δηλώσεις του σπεσιαλίστα στα σουτ τριών πόντων, Στιβ Νόβακ: «Πρέπει να βελτιωθεί στο σουτ για να το προσθέσει στο ρεπορτόριό του, αν και κάνει τα πράγματα πολύ καλά όταν πλησιάζει μέσα στο καλάθι».

Επιπλέον εξήγησε στο κείμενο ότι «ο Αντετοκούνμπο έρχεται να δημιουργήσει μια νέα θέση, αυτή του πόιντ-σέντερ! Ενορχηστρώνει τους συμπαίκτες του. Οι αντίπαλοι σέντερ δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν μαζί του. Έχει κατά μέσο όρο 22,8 πόντους, 8,5 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ με 52,5% στα σουτ εντός πεδιάς. Ολα τα νούμερα αποτελούν ΝΒΑ highs! Εχει εξελιχθεί σε όλες τις σεζόν του στο ΝΒΑ.

Οσο για το σουτ του; Ο Τζέισον Κιντ είπε: «Δουλεύει σκληρά και νομίζω ότι το σουτ θα έρθει κάποια στιγμή. Υπάρχουν όμως άλλα στοιχεία του παιχνιδιού του που είναι πολύ μπροστά από το σουτ του και αυτό τον κάνει ξεχωριστό»,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα