Χωρίς απρόοπτο η προπόνηση στην Κωνσταντινούπολη

Χωρίς απρόοπτο η προπόνηση στην Κωνσταντινούπολη
Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Νταρουσάφακα.ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους στην «Volkswagen Arena» με όλους τους παίκτες να ακολουθούν κανονικά το πρόγαμμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η προπόνηση δεν επεφύλασσε κάποιο απρόοπτο στον Ολυμπιακό κι έτσι μπόρεσαν και δούλεψαν πάνω στο πλάνο της τακτικής το οποίο θα ακολουθήσουν αύριο (02/12).

Η Νταρουσάφακα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα στη διοργάνωση και φυσικά στον Ολυμπιακό καταλαβαίνουν και τη δυσκολία του αυριανού αγώνα και τη σοβαρότητα την οποία καλούνται να δείξουν έτσι ώστε να πανηγυρίσουν μία εκτός έδρας νίκη.

Η προπόνηση ήταν μικρής διάρκειας, δεν ξεπέρασε τη μιάμιση ώρα και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Το πρόγραμμα μεχρι το αυριανό τζάμπολ περιλαμβάνει αρκετό φαγητό, αρκετή ξεκούραση ενώ αύριο το πρωί θα υπάρξει χαλαρή προπόνηση με πολλά σουτ και μικρό meeting στο οποίο θα επαναληφθούν οι στόχοι της τακτικής.