Παππάς: «Έχουμε ανάγκη ένα σημαντικό διπλό»

Παππάς: «Έχουμε ανάγκη ένα σημαντικό διπλό»

Γιώργος Κούβαρης
Παππάς: «Έχουμε ανάγκη ένα σημαντικό διπλό»
Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής των «πρασίνων» για τη Βαρκελώνη, ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα (2/12, 22:00)

«Κάναμε μια νίκη με την Νταρουσάφακα, αλλά από εκεί και πέρα προερχόμασταν από δύο κακά αποτελέσματα. Αυτό που έχουμε ανάγκη είναι ένα σημαντικό διπλό, όπως στο παιχνίδι που είναι μπροστά μας. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και αγωνιστικά και ψυχολογικά για να πάμε και να κοντράρουμε στα ίσια την Μπαρτσελόνα» δήλωσε γκαρντ των «πρασίνων» στα στάθηκε στις απουσίες της ισπανικής ομάδας:

«Ξέρουμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε η Μπαρτσελόνα, μόνο σαν όνομα αρκεί για να γνωρίζουμε ότι παίζουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο όσες απουσίες κι αν έχει. Ξέρουμε ότι προέρχεται από κάποια ατυχή αποτελέσματα, εμείς πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ξεκάθαρα ο κινητήριος μοχλός αυτής της ομάδας είναι ο Ράις. Από αυτόν ξεκινάει η επιθετική δραστηριότητα της ομάδας« συνέχισε ο Νίκος Παππάς για να καταλήξει λέγοντας:

«Θεωρώ ότι αν καταφέρουμε να περιορίσουμε αυτόν και μετέπειτα τον Τόμιτς, ο οποίος δημιουργεί κι από χαμηλά, είναι από εκεί και πέρα στο χέρι μας με κάποια στοιχειώδη ευστοχία να είμαστε πάντα κοντά στο σκορ ή και να είμαστε μπροστά για να διεκδικήσουμε στο τέλος τη νίκη».