Γιουλ: «Τα buzzer beaters είναι το πιο εύκολο πράγμα!» (vids)

Γιουλ: «Τα buzzer beaters είναι το πιο εύκολο πράγμα!» (vids)

Γιουλ: «Τα buzzer beaters είναι το πιο εύκολο πράγμα!» (vids)
Ρώτησαν τον Σέρχιο Γιουλ πώς εξηγούνται τα απίθανα καλάθια που έχει πετύχει κατά καιρούς και ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε έτοιμη την απάντηση!

Ο Σέρχιο Γιουλ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Marca πριν από τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Ανέφερε, σχετικά, πως «προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Είναι αλήθεια ότι αυτή την περίοδο νιώθω τεράστια αυτοπεποίθηση, αισθάνομαι πολύ άνετα στο παρκέ χάρη στους συμπαίκτες μου και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι προπονητές».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γιουλ αν όλα τα… εξωφρενικά καλάθια που έχει πετύχει κατά καιρούς είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς ή έμπνευσης: «Είναι θέμα δουλειάς και τύχης! Σε κάθε περίπτωση, τα buzzer beaters είναι το πιο εύκολο πράγμα! Ο χρόνος τελειώνει, έχεις την κατοχή επομένως δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παρά να σουτάρεις κι έτσι να προσπαθήσεις να σκοράρεις! Σίγουρα έχουν να κάνουν και με την αυτοπεποίθησή σου την ώρα του αγώνα».

Σε ό,τι αφορά την προοπτική του ΝΒΑ, υπενθύμισε ότι δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ και στη συνέχεια τόνισε με νόημα: «Υπάρχουν ομάδες που κερδίζουν 15-20 αγώνες από τους 82. Δεν θα μπορούσα να ζήσω έτσι!».

Όταν ο Γιουλ σκοράρει στο τέλος