Σάιμπερτ: «Ξανά στο σωστό δρόμο, θα έρθουν κι άλλες νίκες»

Σάιμπερτ: «Ξανά στο σωστό δρόμο, θα έρθουν κι άλλες νίκες»

Σάιμπερτ: «Ξανά στο σωστό δρόμο, θα έρθουν κι άλλες νίκες»

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ αναδείχθηκε ΜVP της 8ης αγωνιστικής κι ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ μπήκε πάλι στο... σωστό δρόμο μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου και θυμήθηκε τα λόγια του Μάικ Σιζέφσκι.

Ο 24χρονος Αμερικανός με 24 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 6 κερδισμένα φάουλ αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της 8ης αγωνιστικής, αλλά όπως λέει ο Μάικ Σιζέφσκι τόνισε στο esake.gr πως: «Εάν αυτό που έκανες χθες σου μοιάζει πολύ μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα».

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP;

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε δύναμη να αποδώσω καλά στον αγώνα και τους συμπαίκτες μου που μου έδωσαν την μπάλα και με βρήκαν αμαρκάριστο. Μπορεί να πήρα εγώ το βραβείο του MVP, αλλά αξίζει σε όλη την ομάδα».

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το επίπεδο της Basket League;

«Είναι ένα πού δύσκολο πρωτάθλημα. Κάθε εβδομάδα είναι δύσκολη, καθώς υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Το επίπεδο είναι υψηλό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή»!

- Eίχες σαν στόχο αυτό το βραβείο;

«Δεν το έχω στο μυαλό μου. Ήρθα εδώ για να δουλέψω και να βελτιωθώ. Εκτιμώ όσα έχω συναντήσει εδώ και θέλω να φτάσω στο καλύτερο που μπορώ. Ο Μάικ Σιζέφσκι συνηθίζει λέει ότι «αν αυτό που έκανες χθες σου μοιάζει πολύ μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα». Είμαι ευγνώμων και περήφανος για αυτό το βραβείο, αλλά πρέπει να συνεχίζω να δουλεύω».

- Πως κρίνεις την μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της ομάδας. Θέλω να νικάμε, θέλω περισσότερες νίκες και το γεγονός ότι μας ξέφυγαν μερικές νίκες στις λεπτομέρειες και ότι χάσαμε κάποια ματς στη σειρά δεν με αφήνει να είμαι ικανοποιημένος. Η τελευταία μας νίκη όμως, μας έβαλε ξανά στον… σωστό δρόμο και πιστεύω ότι στο μέλλον θα έρθουν πολλές νίκες».

- Είσαι χαρούμενος με την επιλογή σου να έρθεις στην Ελλάδα;

«Απόλυτα! Έκανα την καλύτερη επιλογή. Εκτιμώ την υποστήριξη από τον κόσμο και τους ευχαριστώ για όλα»!

Best of internet