Πλήρης αναμένεται ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

Πλήρης αναμένεται ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

Γιώργος Κούβαρης
Πλήρης αναμένεται ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

bet365

Εκτός απροόπτου, ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει και τους έξι ξένους στην διάθεσή του για τον ημιτελικό της 16ης Ιανουαρίου αφού θα έχουν ξεκινήσει οι αλλαγές ενόψει του β' γύρου στην Basket League.

Το μεγάλο ερωτηματικό μετά τη κλήρωση του κυπέλλου αφορούσε τους ξένους του Παναθηναϊκού Superfoods που θα παίξουν στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Στις 7 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος στην Basket League και το πρωτάθλημα ξεκινάει πάλι στις 21 του μήνα. Όπερ και σημαίνει ότι στο διάστημα που μεσολαβεί θα διεξαχθεί ο ημιτελικός των «αιωνίων» στο ΣΕΦ. Φυσικά επικράτησε αμέσως σύγχυση για το αν θα μπορούν οι «πράσινοι» να παραταχθούν πλήρεις στο φαληρικό παλέ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και εκτός απροόπτου, ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και αυτό διότι θα είναι το διάστημα όπου θα μπορούν οι ομάδες να κάνουν τις αλλαγές. Βέβαια αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, τόσο από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, όσο και από την Ομοσπονδία.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα