Κώττας: «Αποφασιστικότητα και δυναμισμό με ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κώττας: «Αποφασιστικότητα και δυναμισμό με ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Θωμάς Κώττας επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Παλατάκι» και μίλησε για τα δύο στοιχεία που πρέπει να επιδείξει το Ρέθυμνο για να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Πέρυσι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Θωμάς Κώττας ηττήθηκε από το Ρέθυμνο στο «Παλατάκι». Φέτος, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος με την κρητική ομάδα κι εξέφρασε την επιθυμία να επαναληφθεί αυτή η επιτυχία, και η ομάδα του να πάρει το «διπλό».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα για την νίκη

Καλησπέρα για 8η εβδομάδα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Αυτή τη φορά τα μαντάτα από την περασμένη αγωνιστική δεν ήταν ιδανικά για την ομάδα μου, καθώς αν και το θέλαμε πολύ δεν τα καταφέραμε στην Χαλκίδα κόντρα στην Κύμη. Η ήττα από την Κύμη μας έδειξε τις αδυναμίες μας και επικεντρωθήκαμε σε αυτές όλη την εβδομάδα, ώστε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να μην επαναλάβουμε ανάλογη εμφάνιση. Πόσο μάλλον που αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ιστορικό αντίπαλο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Και η ομάδα μου και ο ΠΑΟΚ θα παλέψουμε για τη νίκη επειδή τη θέλουμε και οι δύο.

Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε δυνατά και με καθαρό μυαλό, έτσι ώστε η έκβαση του παιχνιδιού να είναι υπέρ μας. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτή τη νέα πρόκληση. Θέλω να πιστεύω πως με την αποφασιστικότητα μας και το δυναμισμό μας θα φύγουμε ικανοποιημένοι από το Παλατάκι.

Πέρυσι ως αντίπαλος της φετινής μου ομάδας είχαμε ηττηθεί στην Θεσσαλονίκη και θεωρώ πως φέτος μπορούμε να το επαναλάβουμε. Άλλωστε έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία, καθώς εκτός από την επιστροφή στις επιτυχίες, μία ενδεχόμενη νίκη κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο θα μας διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θα μας δώσει ψυχολογία για τον επόμενο εξαιρετικά σημαντικό αγώνα κόντρα στον Προμηθέα Πατρών».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα