Παπαπέτρου: «Χάσαμε πολλά σουτ, αναλαμβάνουμε την ευθύνη»

Παπαπέτρου: «Χάσαμε πολλά σουτ, αναλαμβάνουμε την ευθύνη»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την αστοχία πίσω από τα 6.75, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στα αποδυτηρία της ομάδας μετά την ήττα από την Μακάμπι. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στους λόγους που έφεραν το άσχημο αποτέλεσμα και φυσικά τόνισε την ανάγκη βελτιώσης.

Ο Παπαπέτρου αρχικά είπε πως, «Δεν είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Στο τέλος θέλαμε να τα δώσουμε όλα. Η αλήθεια είναι ότι σουτάραμε πολλά σουτ απ' έξω. Δεν σκοράραμε, ίσως λόγω της πίεσης επειδή κυνηγούσαμε το ματς. Δεχτήκαμε πολλά καλάθια στο ένας εναντιόν ενός, η Μακάμπι έχει πολλούς παίκτες γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε και τιμώρησαν τις βοήθειές μας. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς»

Στη συνέχεια μίλησε για όσα πρέπει να διορθώσουν αυτός και οι συμπαίκτες του, «όταν τελειώνει το ματς βλέπεις πολλά που μπορείς να κάνεις διαφορετικά, αλλά δεν είναι το σωστό αυτό τώρα. Σε δυο μέρες παίζουμε πάλι. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς με την ΑΕΚ. Το έχω πει και μετά τις νίκες και μετά τις ήττες. Στο τέλος φαίνεται πόσο πονάει η κάθε ήττα. Μπορεί να κάνεις μια δυο ήττες και να τερματίσεις πρώτος και να μην σε πονάει. Από κάθε ήττα μαθαίνουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς για να βελτιωθούμε. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και συνεχίζουμε».