Αποθέωση Μπλατ για Ελλάδα και Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Αποθέωση Μπλατ για Ελλάδα και Παναθηναϊκό
Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, αλλά και για τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν τον αγώνα της Νταρουσάφακα με το «τριφύλλι» στο OAKA (25/11, 22:00).

Ο 57χρονος τεχνικός της τούρκικης ομάδας αποθέωσε τη χώρα μας σε δηλώσεις του, λίγο πριν τον ματς με τους «πράσινους», για την 9η αγωνιστική της Euroleague και τόνισε πως είναι πάντα πρόκληση να έρχεται στην Ελλάδα για έναν ευρωπαϊκό αγώνα.

«Είναι πάντα ωραίο και αποτελεί πρόκληση να πηγαίνεις στην Ελλάδα για έναν αγώνα Euroleague. Έχουν σπουδαία ιστορία, μεγάλη παράδοση, εξαιρετικές ομάδες και φοβερούς φιλάθλους στην Ελλάδα! Ο Παναθηναϊκός είναι, όπως πάντα, μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Εμείς θα πρέπει από τη δική μας πλευρά να κάνουμε τη δουλειά μας. Μέχρι τώρα, έχουμε πάει πολύ καλά εκτός έδρας και θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να νικήσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Από πλευράς παικτών, ο Μάρκους Σλότερ υποστήριξε: «Πάντα ξέρουμε πως στην Αθήνα μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και μάλλον θα έχουν πολύ κόσμο στο γήπεδο. Ο πρώην συμπαίκτης μου, ο Μπουρούσης, είναι παίκτης-κλειδί μέσα στη ρακέτα. Εμείς δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να ελέγξουν τα ριμπάουντ. Φέτος, τα πάμε καλά εκτός έδρας και μετράμε τρεις σερί νίκες. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα, για να επιστρέψουμε με μια ακόμη νίκη».