Κολέ: «Η Ελλάδα ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος»!

Gazzetta team
Κολέ: «Η Ελλάδα ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος»!

bet365

Ο προπονητής της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, μίλησε για τον πρώτο όμιλο του Eurobasket 2017 και χαρακτήρισε την Ελλάδα ως τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο του γκρουπ.

Η κλήρωση του Eurobasket 2017 έφερε αντιμέτωπη την Ελλάδα με τις Γαλλία, Φινλανδία, Ισλανδία, Πολωνία και Σλοβενία, οι οποίες βρίσκοται στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο Βενσάν Κολέ μίλησε αμέσως μετά την κλήρωση σε γαλλικά μέσα και ερωτηθείς για τον πιο δύσκολο αντίπαλο που θα έχει η Γαλλία στο γκρουπ, απάντησε πως αυτός θα είναι η Ελλάδα.

«Νομίζω πως ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος είναι η Ελλάδα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του ΝΒΑ. Μπορεί να παρουσιάζει δυσκολίες στα χιαστί ματς τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι παρούσα σε κάθε διοργάνωση. Η Σλοβενία, επίσης, θα είναι ένα υπολογίσιμος αντίπαλος, καθώς έχει τα αδέρφια Ντράγκιτς. Θα πρέπει να παλέψουμε για μία από τις δύο θέσεις».

Επίσης, ο προπονητής των «τρικολόρ» υποστήριξε: «Είναι ένα ενδιαφέρον γκρουπ. Πιο δυνατό από αυτό του 2015, αλλά είναι καλό αυτό. Παραμένει ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ξέρουμε γιατί πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω οι παίκτες που βρίσκονται στο ΝΒΑ να παίξουν για τη Γαλλία του χρόνου. Είναι ένας καινούριος κύκλος πλέον κι εύχομαι οι παίκτες να ανταποκριθούν σε αυτή τη νέα ομάδα. Η πρόκληση είναι να αποδείξουμε πως παραμένουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

 

Τελευταία Νέα