Πρίφτης: «Το μάξιμουμ κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Πρίφτης: «Το μάξιμουμ κόντρα στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (21/11, 19:00), εξηγώντας ότι οι «κίτρινοι» θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να είναι ανταγωνιστικοί.

«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είναι δεδομένο ότι έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, υψηλών απαιτήσεων. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μεγάλη ποιότητα και βαθύ ρόστερ. Μία ομάδα εκτός Ευρωλίγκας πρέπει να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής της για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντί του. Εμείς θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το καταφέρουμε αυτό» εξήγησε αρχικά ο προπονητής του Άρη στο arisbc.gr.

Εν συνεχεία σχολίασε τι πρέπει να κάνουν οι «κίτρινοι» στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Θα χρειαστεί συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι, αφού ακόμα και λίγες στιγμές χαλάρωσης μπορούν να αποβούν μοιραίες. Πρέπει να κοντρολάρουμε τον ρυθμό του αγώνα, κάτι που μπορεί να γίνει μέσα από την καλή άμυνα και τον έλεγχο των ριμπάουντ. Στο άλλο άκρο του παρκέ, πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, να έχουμε δημιουργία, διάβασμα και κυκλοφορία, όπως και καλό μακρινό σουτ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα