Γιαννακόπουλος: «Γιορτή το ματς με τον Ολυμπιακό»

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ

Γιαννακόπουλος: «Γιορτή το ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος μίλησε για το ματς του Λαυρίου του με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Basket League και υποστήριξε ότι είναι ένα παιχνίδι που θα έχει περισσότερο τον χαρακτήρα της γιορτής. 

Γιαννακόπουλος: «Γιορτή το ματς με τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ και στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, χάσαμε μία ακόμη ευκαιρία για μια εκτός έδρας νίκη. Παίξαμε καλά αλλά μόνο στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό δεν αρκεί για να πάρεις τη νίκη, απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Προμηθέας. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτή που έπρεπε αλλά το μόνο που μας δίνει είναι μια βάση πάνω στην οποία θα πρέπει να χτίσουμε για τις επόμενες αναμετρήσεις.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς της Δευτέρας (21/11) με τον Ολυμπιακό. Τι να πεις όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό; Θα μπούμε στο γήπεδο για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο, τον οποίο μέχρι πέρυσι τον βλέπαμε μόνο από την τηλεόραση. Για το Λαύριο, τέτοιοι αγώνες είναι γιορτή και αυτό που λέω διαρκώς τα τελευταία δυο χρόνια είναι πως ολόκληρη η πόλη πρέπει να καταλάβει την ευκαιρία που της δίνεται να βλέπει ομάδες σαν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο μας.

Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων και να προσφέρουμε στον κόσμο που θα δει το ματς το καλύτερο δυνατό θέαμα».

Best of internet