Καλαμπάκος: «Μας κατακρεούργησαν...»

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ 92-66

Καλαμπάκος: «Μας κατακρεούργησαν...»

Καλαμπάκος: «Μας κατακρεούργησαν...»

Στην κακή εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και στην επιβλητική παρουσία του Απόλλωνα αναφέρθηκε ο προπονητής του Κοροίβου Ντίνος Καλαμπάκος.

Για το... άτσαλο μπάσκετ που παίζουν οι παίκτες του έκανε λόγο ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά το ματς με τον Απόλλωνα, ενώ έβγαλε το καπέλο στην ομάδα του Κώστα Μέξα.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας. Νομίζω ότι με αυτή την νίκη τους έφυγε ένα μεγάλο βάρος, το οποίο βέβαια μετέφεραν στους υπόλοιπους. Στο α’ μέρος ήμασταν προσηλωμένοι, αλλά στο δεύτερο δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Δεν έχω να σας δώσω λογική εξήγηση, γιατί γενικώς παίζουμε ένα άτσαλο μπάσκετ. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν θα χάσουμε ή αν θα κερδίσουμε, αν θα είμαστε καλοί ή κακοί. Η αλήθεια όμως, είναι ότι αυτή την αλλαγή δεν την περιμέναμε. Θα ψάξουμε να βρούμε τι έγινε και οι παίκτες του Κοροίβου δεν είχαν φυσική παρουσία στο γήπεδο στο β’ ημίχρονο. Ο προπονητής του Απόλλωνα έπαιξε πιο έξυπνα με τους ψηλούς, οι οποιοι μας τσάκισαν. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας, γιατί μας κατακρεούργησαν και θα επανέλθουμε στο επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Αλέξης Σπυριδωνίδης, ο οποίος είπε: «Ξεκινήσαμε καλά στην αρχή και συγκεντρωμένα, γι' αυτό και πήραμε το προβάδισμα. Όμως, στην πορεία χάσαμε την συγκέντρωσή μας, με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά ο Απόλλωνας. Στο β' ημίχρονο δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι και γι' αυτό χάσαμε με αυτό το σκορ».

Best of internet