Σίνγκλετον: «Το ΟΑΚΑ θα έχει τρελή ατμόσφαιρα!»

Σίνγκλετον: «Το ΟΑΚΑ θα έχει τρελή ατμόσφαιρα!»

Γιώργος Κούβαρης
Σίνγκλετον: «Το ΟΑΚΑ θα έχει τρελή ατμόσφαιρα!»
Ο Κρις Σίνγκλετον αναφέρθηκε στη σημασία του γεμάτου ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εξήγησε ότι το νέο σύστημα της EuroLeague κρατά τους παίκτες σε εγρήγορση.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: «Δεν θέλουμε να χάσουμε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Θα είναι ένα καλό δυνατό παιχνίδι. Θα πάμε να μπούμε στο παρκέ αποφασισμένοι».

Όσο για το αν είναι εύκολο να ξεχάσουν οι «πράσινοι» το ματς της Μαδρίτης και να προχωρήσουν, είπε: «Είναι ένα άλλο ματς EuroLeague. Το νέο σύστημα σε έχει σε εγρήγορση. Να κοιτάξουμε τον επόμενο σταθμό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Και εκείνοι είχαν ματς και εμείς».

Σε ερώτηση για το αν ο αγώνας θα κριθεί από την επίθεση ή από την άμυνα, τόνισε: «Και τα δύο είναι σημαντικά στοιχεία. Είναι κρίσιμα. Όλα παίζουν ρόλο. Θα πρέπει να έχουμε καλές δυνατές άμυνες και να βάλουμε μεγάλα σουτ. Θα είμαστε επιθετικοί και με την σωστή νοοτροπία να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη σημασία του γεμάτου ΟΑΚΑ, λέγοντας: «Ξέρω ότι το ματς είναι σολντ άουτ. Θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας ο κόσμος. Θα έχει τρελή ατμόσφαιρα. Είναι σημαντική η βοήθεια τους. Να μπούμε μέσα και με καθαρό μυαλό να νικήσουμε. Θέλουμε να έχουμε μόνο νίκες στην έδρα μας».