Πασκουάλ: «Να βγάλουμε την καλύτερη εκδοχή μας!»

Πασκουάλ: «Να βγάλουμε την καλύτερη εκδοχή μας!»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Να βγάλουμε την καλύτερη εκδοχή μας!»
Ο Τσάβι Πασκουάλ θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε ντέρμπι «αιωνίων» και υπενθύμισε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, το αποτέλεσμα είναι το μοναδικό το οποίο ενδιαφέρει.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση κατά τη διάρκεια της Media Day των «πράσινων»: «Το πρόγραμμα της EuroLeague απαιτεί να είσαι συγκεντρωμένος και να βγάζεις ενέργεια για το επόμενο παιχνίδι. Αυτή η κατάσταση ισχύει ακόμα περισσότερο, λόγω του προφίλ του αυριανού αγώνα που προϋποθέτει την καλύτερη εκδοχή μας για να νικήσουμε στο ντέρμπι».

Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε... συνηθίσει στα ισπανικά Clásicos, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Τι γνωρίζει, όμως, για τα ντέρμπι «αιωνίων»: «Γνωρίζω ότι ο κόσμος το ζει με μεγάλη ένταση και ότι σαφώς δεν πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι, αλλά για ένα παιχνίδι όπου το αποτέλεσμα είναι το μοναδικό το οποίο ενδιαφέρει. Θα δούμε αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε καλή απόδοση, που μας έχει οδηγήσει ώστε να μπορούμε να κοντράρουμε όλους τους αντιπάλους. Να δούμε επίσης αν δεδομένης της απώλειας του Γκιστ θα μπορέσουμε να την ξεπεράσουμε».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Φενέρμπαχτε - Εφές Αναντολού.

Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία στη Μαδρίτη και ο Καταλανός κόουτς ρωτήθηκε για το τι κρατά και τι πετάει από το ματς με τη Ρεάλ: «Είναι σαφές ότι βελτιωνόμαστε. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης. Όλοι συμφωνούν ότι αυτή τη στιγμή η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ είναι οι καλύτερες ομάδες. Καταφέραμε να πάμε το παιχνίδι στον πόντο έχοντας πολλές δυνατότητες να το πάρουμε κιόλας. Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι είναι εύκολο να πεις ότι θα μπορούσες να το έχεις πάρει, αν είχες βάλει ένα σουτ, είχες πάρει ένα χαμένο ριμπάουντ. Το σημαντικό είναι κάθε φορά να κάνεις λιγότερα λάθη και πιο πολλά πράγματα σωστά».