Φώτσης: «Κίνητρο ο Ολυμπιακός, έτσι κι αλλιώς!» (vid)

Φώτσης: «Κίνητρο ο Ολυμπιακός, έτσι κι αλλιώς!» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Φώτσης: «Κίνητρο ο Ολυμπιακός, έτσι κι αλλιώς!» (vid)
Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία στη Μαδρίτη και ο Αντώνης Φώτσης αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ.

«Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας. Ένα σπουδαίο ντέρμπι. Με το νέο σύστημα διεξαγωγής της EuroLeague υπάρχει κούραση, όμως όπως είμαστε εμείς κουρασμένοι, έτσι είναι και ο Ολυμπιακός. Παίζουμε στην έδρα μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη! Όταν έχεις απέναντί σου μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, δεν αρκεί να είσαι καλός μόνο σε έναν συγκεκριμένο τομέα, αλλά στο γενικό σύνολο. Θα κάνουμε, λοιπόν, ό,τι μπορούμε για να είμαστε δυνατοί παντού» εξήγησε αρχικώς στη σημερινή Media Day των «πράσινων» ενόψει του ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Εν συνεχεία, σχολίασε τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ. «Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καλύψουμε το κενό του».

Σε ό,τι αφορά την πρόσφατη ήττα από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επισήμανε: «Το παρελθόν δεν παίζει ρόλο. Δεν αποτελεί κίνητρο για εμάς εκείνη η ήττα. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι έχουμε απέναντί μας τον Ολυμπιακό, είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι στο ΣΕΦ, πλέον όμως βρισκόμαστε σε μια περίοδο που βελτιωνόμαστε. Έχουμε μπροστά μας το αυριανό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και εστιάζουμε μόνο εκεί».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μπασκόνια - Μπάμπεργκ.

Πλάνα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι