ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μάντζαρης: «Για ματς σαν κι αυτά ζούμε»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την άμυνα πάνω στον Ταίρίς Ράις και για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Μάντζαρης: «Για ματς σαν κι αυτά ζούμε»

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν μακράν ο πιο χρήσιμος παίκτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σταμάτησε τον Ταϊρίς Ράις από σκορ και δημιουργία, βοήθησε στο ρυθμό του ματς και έκανε τα πάντα σωστά.

Ο Μάντζαρης αρχικά ανέφερε ότι, «Είχαμε ένα θέμα στον προσανατολισμό μας στην άμυνα στα προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά, δείξαμε βελτίωση από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας και σήμερα ήμασταν πολύ καλοί. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Σταματήσαμε το pick 'n' roll της Μπαρτσελόνα, αλλά και τον Ράις που είναι σημαντικός γι’ αυτούς. Και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά παραμείναμε μπροστά σκορ και έτσι πήραμε αυτή τη σημαντική νίκη. Δεν έχει σημασία πόσους πόνους βάζεις, γιατί στη Γαλατά βάλαμε πολλούς αλλά χάσαμε και σήμερα βάλαμε 59 και νικήσαμε. Προτιμώ να νικάμε».

Ολοκληρώνοντας δε γινόταν να μη μιλήσει για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί... «Το ματς αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ματς του πρωταθλήματος. Καταρχάς παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον Νίκολς που δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα, ενώ έχει έναν νέο προπονητή που έχει διαφορετική φιλοσοφία. Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι Ευρωλίγκας, είναι παιχνίδι των “αιωνίων” και γι’ αυτά τα παιχνίδια ζούμε».