Mπαρτζώκας: «Ήταν καλύτερα απ' την τελευταία μου φορά εδώ»

Mπαρτζώκας: «Ήταν καλύτερα απ' την τελευταία μου φορά εδώ»

Mπαρτζώκας: «Ήταν καλύτερα απ' την τελευταία μου φορά εδώ»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο ΣΕΦ ενώ στάθηκε στις απουσίες της Μπαρτσελόνα.

«Θέλω να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια και να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ για τη σπουδαία τιμή που μου έκαναν. Για μένα ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Ο επαγγελματικός αθλητισμός έχει γίνει πολύ σκληρός και πρέπει να κρατάς τα συναισθήματα. Πρέπει να παραδεχτώ πως η σημερινή μέρα ήταν πολύ πιο καλή για μένα σε σχέση με την τελευταία μου εδώ» εξήγησε αρχικά ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, αναφερόμενος στη βράβευσή του πριν από το τζάμπολ.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε το αγωνιστικό κομμάτι: «Ήταν ένα πολύ παράξενο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν καλά. Εμείς θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να νικήσουμε. Τα ποσοστά μας ήταν πολύ χαμηλά, κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε περίπου δέκα λέι απ χωρίς πίεση και δεν μπορώ να βρω πώς θα κερδίζαμε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε την γνωστή σιδερένια άμυνά του. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Μας λείπουν πέντε παίκτες και δεν συμβαίνει αυτό μόνο σε ένα ματς αλλά σε πολλά συνεχόμενα και αυτό επηρεάζει το επίπεδό μας. Στην ομάδα είμαστε στενοχωρημένοι για τον τρόπο που παίξαμε το παιχνίδι».

Κλείνοντας, σχολίασε τις διαφορές που έχει εντοπίσει ενώ εργάζεται στο εξωτερικό: «Δεν νομίζω πως είναι αθλητικό το θέμα. Είμαστε διχαστικός λαός από αρχαιοτάτων χρόνων. Από το Αθήνα - Σπάρτη. Υπάρχει κρίση αξιών. Πέρσι στη Ρωσία ευχαριστήθηκα το μπάσκετ και το κάνω και φέτος στη Βαρκελώνη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπάω την Ελλάδα, τους ανθρώπους της ή την ομάδα εδώ. Στο εξωτερικό μπορείς να επικεντρωθείς στο αθλητικό κομμάτι».