Παρελθόν ο Χριστοδούλου από τον Πανιώνιο (pic)

ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Παρελθόν ο Χριστοδούλου από τον Πανιώνιο (pic)

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του Χρήστου Χριστοδούλου με τον Πανιώνιο, με τον πάλαι ποτέ παίκτη των «κυανέρυθρων» να πετάει... καρφιά για τον πρόεδρο της ομάδας, Ίωνα Βαρουξάκη.

Παρελθόν ο Χριστοδούλου από τον Πανιώνιο (pic)

Συνεχίζονται οι αλλαγές στον Πανιώνιο, καθώς πλέον αποτελεί παρελθόν ο Χρήστος Χριστοδούλου από την ομάδα, ο οποίος εκτελούσε χρέη μάνατζερ μέχρι τώρα και ο ίδιος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του από το προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Στην ανάρτηση που έκανε, ο παλιός παίκτης των «κυανέρυθρων» αφήνει αιχμές για τον πρόεδρο της ομάδας, Ίωνα Βαρουξάκη, λέγοντας πως κατόπιν απόφασης του ιδίου αποτελεί πια παρελθόν από το σύλλογο.

«Καλημέρα!

Κατόπιν αποφάσεως του προέδρου του τμήματος μπάσκετ, κ. Βαρουξάκη, από χθες το βράδυ δεν αποτελώ μέλος της ομάδας του Πανιωνίου. Εύχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου να φτάσει στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδό της στην Α1 Εθνική Κατηγορία, εκεί που πραγματικά ανήκει κι έτσι να φτάσει σε αίσιο τέλος η προσπάθεια που ξεκινήσαμε από πέρυσι, αγωνιζόμενοι στα άγνωστα και δύσβατα για τον Πανιώνιο μονοπάτια της Β' Εθνικής.

Ελπίζω στο άμμεσο μέλλον να μάθω και τους λόγους της αποπομπής μου από την ομάδα που υπηρέτησα πιστά τόσα χρόνια, τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και έξω από αυτούς.

Για πάντα Πανιώνιος!

Έτοιμος να τον υπηρετήσω ξανά όταν και όποτε μου ζητηθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Best of internet