Θετική έκβαση οι συζητήσεις μεταξύ παικτών και ΝΒΑ!

Gazzetta team
Θετική έκβαση οι συζητήσεις μεταξύ παικτών και ΝΒΑ!

bet365

Στην επέκταση της συμφωνίας που έκαναν το 2011 φαίνεται πως θα προχωρήσουν το ΝΒΑ και η Ένωση Καλαθοσφαιριστών (CBA), με τους παίκτες να μην προσφεύγουν σε άλλο ένα... περιβόητο lock out.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η επέκταση συμφωνίας μεταξύ του ΝΒΑ και της CBA, καθώς οι παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο αναμένεται να μην προσφύγουν σε lock out, όπως το 2011.

Μπορεί η λήξη της σύμβασης αυτής να αργεί ακόμη (2021), ωστόσο, η 15η Δεκεμβρίου θα είναι η καταληκτική ημερομηνία που θα ανακοινωθεί η απόφαση αυτή.

Τα δείγματα αυτής της ανανέωσης μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι θετικά, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους από τις αρχές κιόλας του επόμενου μήνα.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, καθώς η συνεργασία ανάμεσα στον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ και την διευθυντρια της Ένωσης, Μάικλ Ρόμπερτ είναι αμοιβαία.

Κύριο λόγο, ωστόσο σε αυτή την επέκταση, παίζει το γεγονός πως οι παίκτες, αλλά και οι ιδιοκτήτες των ομάδων είναι ικανοποιημένοι από τα αυξημένα έσοδα που έχουν κι έτσι να μην δημιουργείται η κατάσταση που οδήγησε τους παίκτες στο lock out του 2011, καθώς θα κερδίζουν το 49% με 51% του βασικού εισοδήματος, όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα αμερικάνικα ΜΜΕ, λέγεται πως οι παίκτες και οι ιδιοκτήτες των ομάδων δεν φροντίζουν μόνο για ένα καλό παιχνίδι, αλλά και τους ίδιους τους τους εαυτούς και δεν θα διακινδύνευαν να χαλάσουν αυτή τη συμφωνία τώρα.

 

NBA Τελευταία Νέα