Πασκουάλ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοια ματς»

Πασκουάλ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοια ματς»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοια ματς»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αναμέτρηση των «πρασίνων» με τη Ρεάλ λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Μαδρίτη και εξήγησε ότι πρέπει η ομάδα του να ελέγξει το ρυθμό και τα ριμπάουντ και να αποφύγει τα λάθη.

«Η Ρεάλ έχει μια μεγάλη ομάδα. Εξαιρετική ομάδα που μπορεί να παίξει καλά σε όλες τις καταστάσεις. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό γιατί είναι μια ομάδα που τρέχει καλά στον αιφνιδιασμό ειδικά έπειτα από λάθη» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods και συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ελέγξουμε την άμυνα και τα ριμπάουντ καθώς έχουν παίκτες που πηγαίνουν πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ. Όλοι οι παίκτες μπορούν να εξελιχθούν σε πρωταγωνιστές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην άμυνα αλλά και την επίθεση καθώς πρέπει να σκοράρουμε για να νικήσουμε».

Όσο για το γεγονός των συνεχόμενων παιχνιδιών, ο Τσάβι Πασκουάλ, τόνισε: «Όταν έχεις δύο ημέρες, δεν έχεις πολύ χρόνο για να προσθέσεις στο παιχνίδι σου αλλά βρισκόμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά αλλά είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε τέτοια ματς».

Φυσικά γνωρίζει καλά τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σε ερώτηση για το αν θα δοκιμάσει «plays» που χρησιμοποιούσε στην Μπαρτσελόνα, είπε: «Τα plays δεν είναι κάτι που λες ότι θα παίξω αυτό θα πρέπει κι οι παίκτες να τα αντιλαμβάνονται. Μπορεί στο μέλλον να έχουμε προετοιμάσει πολλά πράγματα αλλά μέχρι τώρα όχι».