Ομπράντοβιτς: «Πολύ σημαντικός ο αγώνας με Μακάμπι»!

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Πολύ σημαντικός ο αγώνας με Μακάμπι»!
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το παιχνίδι της Φενέρ με την Μακάμπι (15/11, 21:05), για την 7η αγωνιστική της Euroleague, τονίζοντας την κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Μετά την συντριπτική ήττα από την Μπασκόνια (86-52), η τούρκικη ομάδα κοιτάει πως να μαζέψει τα... κομμάτια της απέναντι στην ομάδα του Τελ Αβίβ και ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης για την σπουδαιότητα του ματς.

«Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα, η οποία έχει ποιότητα σε όλες τις θέσεις της. Γενικά, έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, όχι μόνο φέτος. Μετά το κακό μας ματς στη Βιτόρια, πρέπει να καταλάβουμε πως είναι πολύ σημαντικός αυτός ο αγώνας για εμάς», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.

Από πλευράς παικτών, ο Νίκολα Κάλινιτς υποστήριξε: «Παίζουμε ενάντια σε μια ομάδα, η οποία έχει μεγάλα άτομα στο ρόστερ της και με μεγάλη εμπειρία. Έκαναν κάποιες αλλαγές, ειδικά στη θέση του προπονητή, αλλά παίζουν καλά. Είχαμε ένα κακό ματς στην Euroleague την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά “αναρρώσαμε” απέναντι στην Γαλατάσαραϊ στο τούρκικο πρωτάθλημα, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι. Ας δούμε ποιος θα βγει στην κορυφή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.