Καστρίτης: «Στο β' ημίχρονο υπήρξε μόνο μια ομάδα»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Στο β' ημίχρονο υπήρξε μόνο μια ομάδα»

bet365

Ο προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Καστρίτης, εξήγησε ότι οι Θεσσαλοί δεν... εμφανίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο.

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον κόουτς Κωνσταντινίδη και στην ομάδα του για την δίκαιη επικράτηση. Η ομάδα έχει δείξει σε αρκετά παιχνίδια ότι όσο αγωνιζόμαστε με τον τρόπο που πρέπει και καλό μπάσκετ αποδίδουμε και μένουμε στην διεκδίκηση της νίκης. Επίσης η αλήθεια είναι ότι τα διαστήματα αυτά είναι μικρά, φτάνουν έως τα 20 λεπτά, κάτι το οποίο δεν είναι αρκετό στο πρωτάθλημα.

Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος είναι σαν να υπήρξε μόνο μία ομάδα. Εμείς για κάποιο λόγο δεν παρουσιαστήκαμε καν. Με πολύ υπομονή, σκύβουμε το κεφάλι και πιστεύοντας πολύ στην ομάδα μας και στην δουλειά μας θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο παιχνίδι» ανέφερε ο προπονητής των Τρικάλων μετά την ήττα από το Ρέθυμνο.

Εκ μέρους των παικτών των Θεσσαλών μίλησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος: «Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο Cretan Kings για τη δίκαιη νίκη του. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή για 20-25 λεπτά, ελέγχαμε τον ρυθμό αλλά όπως στο ματς με την Κύμη, όταν κάτι πάει να «στραβώσει» φεύγουμε από το πλάνο και προσπαθούμε να διορθώσουμε την κατάσταση ατομικά.

Πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε, να ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή. Βλέπουμε ότι όταν το κάνουμε η ομάδα παίζει σωστά. Ήταν ένα ματς εκτός έδρας που θέλαμε να δούμε πράγματα. Η διαφορά μας αδικεί αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, κοιτάζοντας το επόμενο δύσκολο παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα