Λυκογιάννης: «Κάποιοι παίκτες επηρεάστηκαν από το ματς με τον Ολυμπιακό»

Λυκογιάννης: «Κάποιοι παίκτες επηρεάστηκαν από το ματς με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στις δύο όψεις που έδειξε ο Κολοσσός στο ματς με τον Κόροιβο.

«Είχαμε μία ιδιαίτερη εβδομάδα προετοιμασίας. Δεν έχω την αίσθηση ότι μας επηρέασε η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Ενδεχομένως έναν με δύο παίκτες. Αλλά, στην ουσία δεν κερδίσαμε κάτι από αυτό το ματς, αφού χάσαμε. Αυτό το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί στο αμυντικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να επιτρέψουμε στον Κόροιβο να συνδεθεί με το καλάθι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έχω παράπονα από την άμυνα. Παίξαμε καλά, αλλά ο Κόροιβος έβαλε μεγάλα και δύσκολα σουτ.

Το θετικό ήταν πως όταν παίζεις με την πίεση στην έδρα σου και ο αντίπαλος βάζει μεγάλα σουτ, καταρρέεις. Αλλά, αυτό δεν έγινε με εμάς. Ήμασταν εκεί και δεν χάσαμε ψυχολογικά το παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο θετικό που κρατάμε από τη σημαντική νίκη. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο και τον Ντίνο Καλαμπάκο» ήταν τα λόγια του Άρη Λυκογιάννη μετά το παιχνίδι.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Λιάπης τόνισε ότι, «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που δεν είχε να χάσει τίποτα. Γι’ αυτό έβαζε μεγάλα τρίποντα. Εμείς είχαμε να διαχειριστούμε την καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και πήραμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική. Έχουμε τώρα τον Παναθηναϊκό και μετά τα δύο ματς στην έδρα μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα